Haberler

6 Yaşında İlk Diplomalarını Aldılar

Aliağa Belediyesi Çocuk Evi Öğrencileri Mezuniyet Gecesinde Ailelerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı. Belediye Çocuk Evi Bünyesinde Bulunan 6 Yaş Grubu Öğrencilerin Mezuniyet Töreni Çok Güzel Görüntülere Sahne Oldu.

Aliağa Belediyesi Çocuk Evi öğrencileri mezuniyet gecesinde ailelerine unutulmaz bir gece yaşattı. Belediye Çocuk Evi bünyesinde bulunan 6 yaş grubu öğrencilerin mezuniyet töreni çok güzel görüntülere sahne oldu.

4, 5 ve 6 yaş grubunda bulunan toplam 81 öğrenciye hizmet veren Aliağa Belediyesi Çocuk Evi, Aliağa TÜPRAŞ Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen gecede hazırladığı programla büyük beğeni topladı. Çocuk Evi Müdürü Necla Evren ve Öğretmenleri eşliğinde tüm hünerlerini gösteren öğrenciler velilerinden tam not aldı. Her sene daha farklı içerik ile organize edilen mezuniyet gecesinde öğrenciler şiirler söylediler, skeçler ve folklor gösterileri yaptılar. 6 yaş grubunda toplam 19 öğrenci programın sonunda kep ve cüppelerini giyerek diploma aldılar. Diplomaları veren Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya geleceğin garantisi olan çocukların aldıkları güzel eğitimle toplumun gidişatına da yön vereceklerini belirtti. Başkan Kaya eğitim adına her türlü fedakarlıkları yapacaklarının ve yaptıklarının altını çizdiği konuşmasında " Belediye Çocuk Evimizin her türlü organizasyonu beni çok mutlu etmiştir. Burada çocuklarımızın gülen yüzleri ve coşkuları onların hayatlarının bu ilk evresindeki eğitimleri açısından çok önemlidir. Eğitimin daha başlangıcında sevgi ve saygı ile büyüyen çocuklarımız ilerde karşılaşacakları engelleri aşmada itici gücü ve cesareti kendilerinde bulacaklardır. Özgüveni gelişmiş bireyler toplumumuzun yapısının çok daha güçlü ve verimli olmasını sağlayacaktır. Gecede emeği geçen herkesi yürekten kutluyor, mezun olarak ilk diplomalarını alan çocuklarımıza da bundan sonraki hayatlarında başta eğitim olmak üzere her alanda sonsuz başarılar diliyorum." Dedi. Diplomalarını alan öğrenciler daha sonra keplerini fırlatarak büyük coşku yaşadılar. Aliağa Belediyesi Çocuk Evi bünyesinde 1 adet 4 yaş, 2 adet 5 yaş ve 2 adet 6 yaş grubu olmak üzere toplam 81 öğrenci eğitim görüyor. Çocuk Evi'nde 1 Müdür 5 öğretmen , 1 Aşçı, 2 yardımcı teyze ve 1 Şoför hizmet veriyor.

(CU-YK-Y) 13.06.2008 18:33 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title