Haberler

6. Ulusal İzmir'in Renkleri Resim Yarışması Heyecanı Başlıyor

Güncelleme:

Türkiye'nin sadece İzmir'i konu alan tek resim yarışması, 6. İzmir'in Renkleri Resim Yarışması için eserler 13-17 Nisan 2015 tarihleri arasında teslim edilebilecek.

Türkiye'nin sadece İzmir'i konu alan tek resim yarışması, Ulusal İzmir'in Renkleri Resim Yarışması 2012 yılı Ekim ayında aramızdan ayrılan İzmir Üniversitesi Kurucu Mütevelli Heyet Başkanı Necdet Doğanata anısına altıncı kez düzenleniyor. İzmir Üniversitesi ve İzmir Suluboya Ressamları Derneği işbirliğinde düzenlenen 6. Ulusal İzmir'in Renkleri Resim Yarışması'nda yer alacak eserler, 13 Nisan'dan 17 Nisan 2015'e kadar İzmir Özel Fatih Koleji Necdet Doğanata Sanat Galerisi'ne teslim edilebilecek. 22 Nisan'da eserleri değerlendirmeye alacak olan Seçici Kurul, ödül alan ve sergilenmeye değer görülen eserleri belirleyecek. Seçici kurulda, İzmir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Rıza Doğanata, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gülnur Erciyeş, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Ulufer Teker ile Yrd. Doç. Dr. Cem Güzeloğlu ve İzmir Suluboya Ressamları Derneği üyeleri yer alacak.

Her sanatçının "Suluboya, Likit Suluboya, Lavi, Yağlıboya ve Akrilik" içinde değerlendirilecek en fazla 3 eserle katılabileceği yarışmada birinciye 1500, ikinciye 1000 ve üçüncüye 500 TL para ödülü verilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İzmir Üniversitesi Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title