Haberler

6 Milyonluk Anlaşma İmzalayan Engin Altan Düzyatan, İkinci Çocuk Müjdesi Verdi

Güncelleme:

Vakıfbank'ın reklam yüzü olan ve bir yıllık anlaşma karşılığında 6 milyon lira alan Engin Altan Düzyatan, ikinci kez baba olacağının müjdesini verdi.

Diriliş Ertuğrul dizisiyle ekranlarda boy gösteren Engin Altan Düzyatan, önceki gün reklam yüzü olduğu Vakıfbank'ın Çırağan Sarayı'nda düzenlenen lansmanında görüntülendi.

"GÜZEL BİR ANLAŞMA OLDU"

Bir yıllık anlaşma karşılığında 6 milyon lira aldığı öğrenilen Engin Altan Düzyatan, "Güzel bir anlaşma oldu. Vakıfbank daha önce de çalıştığım bir marka. Diziden dolayı reklam tekliflerini kabul etmiyordum ama artık dizi oturdu ve bu reklam filminin dizideki karakterimi etkilemeyeceğini düşündüğüm için kabul ettim." dedi.

VİTAMİNLERLE AYAKTA DURUYOR

Engin Altan Düzyatan, Diriliş Ertuğrul dizisinin çekimlerinde yaşadığı zorlukları: "Çok zor şartlarda çalışıyoruz. Sürekli çamurun içinde, sürekli soğuktayız. Kendimizi korumamız çok zor. Ben vitaminlerle ayakta duruyorum. Bizim dizinin yapısı itibariyle çekimler dışarıda oluyor ve korunmak zor oluyor ama karşılığını alıyoruz." sözleriyle anlattı.

İKİNCİ ÇOCUK MÜJDESİ

Oyuncu, oğlu Emir Aras'ın tek çocuk olarak büyümesini istemediğini söyleyerek, ikinci kez baba olacağının sinyalini de verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul Vakıflar Bankası Çırağan Sarayı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (10)

ebru saffet kara:

engin altan bu diziye çok yakışıyo dizidekilir hepsi yakışıyo hepsini tebrik ederim ancak diziden ibret alıpda kendilerine yön verseler bari osmanlının torunları olduklarını ömür boyu unutmasalar bari

10
3
yanıtYanıtla
Stalin:

Calisma sartlari cok zormus. Vay yavrum vay yazik.

11
1
yanıtYanıtla
Dr.asist:

Samimi bir isim. Adam emeğini alıyor.

3
6
yanıtYanıtla
Stalin:

Emekçisi, madencisi, işciside emeğini alsa ne kadar alir o zaman ? Bu kafayla ne gelse müstehak.

yanıt6
yanıt0
Adınızı Yazın:

engin asgari ücretle dışarda hammalık yapanlara ayıp olmuyormu

7
0
yanıtYanıtla
Stalin:

Ee ADALET le yönetiliyoruz. Normal

4
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

TRT her dizi barındırdı bünyesinde finale giren yeşil deniz dizisine yer veremedi. .

2
1
yanıtYanıtla
ERTUĞRUL BEYİM:

FAZLASIYLA HAK EDİYOYOR. BAŞARILARIN DEVAMINI DİLİYORUM

1
1
yanıtYanıtla
DELİ:

2 satır tarihi kitap okumayız. 2 müze gezmeyiz. Ondan sonra da bir dizi izlemekle kendimizi cihan fatihi sanırız. Bu abimiz ve eşi de milyonlarca liraya kiralık ev tutarlar.

0
0
yanıtYanıtla
kenan:

Babamız bizi bir işe verdi öylece gitti hayatımızın sonuna kadar. Yaş 18 olunca çalış para lazım dediler. Şimdi bu adamı bu kadar para almakla suçlayacağımıza hayatımızı bu kararlarla karartan kendimizi ve ailemizi suçlarsak daha iyi ederiz. Sonuçta büyüklerimizde bizim için iyilik yapmaya çalıştılar. Bizde yetenek olsaydı ve zengin çevre hayatımızı 3 5 kuruşa köle etmeztik.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title