Haberler

6 Buçuk Yıllık Evliliğini Bitiren Demet Akalın: Okan'ın Evde Bir Çöpü Bile Kalmadı

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde Beykoz'daki lüks villasına haciz geldikten sonra Okan Kurt'tan boşanan Demet Akalın, "Okan'ın evde bir çöpü bile kalmadı" dedi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın eşinin borçlarından dolayı Beykoz'daki lüks villasına haciz geldi. Akalın, TEVE2'de yayınlanan 2. Sayfa programı sunucusu Gülşen Yüksel Salt'a mesaj göndererek icradaki eşyalarını geri aldığını söyledi. 6 buçuk yıllık evliliğinin tamamen bittiğini söyleyen Demet, Okan'ın evdeki tüm kişisel eşyalarını da aldığını söyledi.

HACİZDEKİ EŞYALARINI GERİ ALDI

Eşi Okan Kurt'un abisinin Beykoz'daki lüks villayı ofisi gibi gösterdiği için Akalın'ın emekleriyle aldığı ve içini dekore ettiği villasına icra geldi. Evdeki koltuk takımları, buzdolabı, klimalar, tablolar ve bilgisayarlara haciz işlemi uygulandı. Tüm eşyaları elden giden Akalın, bugün bağlandığı programda eşyalarını geri aldığını söyledi.

"OKAN'IN EVDE BİR ÇÖPÜ BİLE YOK"

Sunucuların "Okan evdeki eşyalarını aldı mı?" sorusuna cevap veren Akalın, "Evde bir çöpü bile kalmadı. Her şeyini çoktan aldı" dedi.

6 Buçuk Yıllık Evliliğini Bitiren Demet Akalın: Okan'ın Evde Bir Çöpü Bile Kalmadı

"HİRA'NIN BAKICISIYLA KONUŞUYOR"

Haciz işlemlerinin ardından 6 buçuk yıllık eşi Okan Kurt'tan boşanan Akalın, eski eşinin kızı Hira hakkındaki bilgileri bakıcılarından aldığını kendisiyle konuşmadıklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Okan Kurt Beykoz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (36)

Adınızı Yazın:

Bu ne lan boyle 6 yıllık evliliği uc gunde sılmısmıs. Demek ki hiç sevmemiş yalanmış. Her şey para içinmiş. Ulan her şeyleri yalan bunların.

10
0
yanıtYanıtla
CONTRA:

beter olun görgösüzleer

7
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

okan once yanında çalışanların maaşlarını ödesin. iflas filan da etmedi. 760 tır aracı bir gecede sattı. .

9
0
yanıtYanıtla
yeşim:

demedi demeyin demet iki hafta içinde yeni sevgilide yapar. . ama okan kurt kızının olduğu çatının altında yabancı erkekle olacak kadını yer bitirir. dilerim öyle bir şey olursa kızını bu kadının elinden yasal yolla alır.

8
0
yanıtYanıtla
ZEKI:

para olmadimi kimse kimseyi bitirmez

yanıt1
yanıt0
subelliki:

Fakir oldugu icin cocugu okana vermezler

yanıt1
yanıt0
NANKOR:

neden kabul etmesinki hiraya baska baba eder eder

yanıt1
yanıt0
Parçala Behzat:

Ev eşyalarına haciz kaldırıldı dediler bunların numarısıda güzel bal gibi anlaşmali

7
0
yanıtYanıtla
meraklı melahat:

okan kurt''un abisi ''home office'' olarak o villayı gösterttmiş iş belgelerinde. o yüzden ev kapsamında düşünmeyin.

yanıt1
yanıt0
GIRTLAKÇI NİYAZİ:

OKAN''IN EVDE BİR ŞEYİ KALDI. . . SENDEN YAPTIĞI KIZI!!!

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title