Haberler

6 Buçuk Yıllık Eşinden Boşanan Demet Akalın: İnsanlar Benim Yanımda Olmalı

Güncelleme:

6 buçuk yıllık evliliğini bitiren Demet Akalın, geçtiğimiz gün görüntülendiği alışveriş merkezinde zor zamanında yanında olan sanatçı dostlarına teşekkür ederek "İnsanlar yanımda olmalı" dedi.

Milliyet'in haberine göre, Demet Akalın, altı yıllık eşi Okan Kurt'tan boşandıktan sonra ilk kez konuştu. Sanatçı dostlarının boşanma aşamasında kendisine destek olduklarını söyleyen Akalın, "İnsanlar yanımda olmalı" dedi.

"SILA'YA ZAMANINDA SALLAMIŞTIM"

Yanında duran arkadaşlarına teşekkür eden şarkıcı, "Gülben Ergen, Sezen Aksu, Hülya Avşar ve İbrahim Tatlıses sürekli aradılar. Sıla'ya zamanında sallamıştım ama ilk arayan kişilerden biriydi. Allah hepsinden razı olsun" dedi.

6 Buçuk Yıllık Eşinden Boşanan Demet Akalın: İnsanlar Benim Yanımda Olmalı

"İNSANLAR YANIMDA OLMALI"

Yakın çevresinin desteğini isteyen Akalın, "Evime haciz gelen ve boşanan benim. İnsanlar yanımda olmalı. Ben iyi olursam, kızım da iyi olur" diye konuştu.

OKAN'IN BAŞ HARFİNİN OLDUĞU PLAKALI ARACINI SATIYOR

Şarkıcı, kendisinin, Kurt'un ve kızının baş harflerinden oluşan 'DOH' plakalı otomobilinisatacağını da sözlerine ekledi.

6 Buçuk Yıllık Eşinden Boşanan Demet Akalın: İnsanlar Benim Yanımda Olmalı

NE OLMUŞTU?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, kendi alın teriyle çalışarak aldığı lüks villasına eski eşi Okan Kurt'un aile borçlarından dolayı eylül ayında haciz geldi. Haciz işlemleri esnasında kızı Hira'nın etkilendiğini ve üzüldüğünü gören Akalın, 6,5 yıllık evliliğini tek celsede bitirdi.

Kaynak: Magazin

DOST Partisi Demet Akalın Okan Kurt Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (14)

GINA GELDİ GARİ.BU NEDİR YAW.:

şunları bi göstermeyin artık. habermi yok ülkede . okan şunu yapmış demet şurda görüntülendi. destek verin bana destek istiyorum dedi demet falan filan. .

6
2
yanıtYanıtla
bu işte yanlışlık var:

zor günlerinizi paylaşın, hayatı birlikte yaşayın, birlikte yaşlanın acısına tatlısına ortak olun, birbrinizi sevin, en yakınlarınız olun birbirinizin diye evlenir ya da evlenmesi gerekir insanların. yanında olması gereken insanı ilk fırsatta terkedip sonra da başkalarından yanlarında olmasını beklemek eşyanın doğasına aykırı. insanı mutlu etmez

7
1
yanıtYanıtla
YETMİŞ3:

Biz 1. 603 TL asgari ücretle her gün zor günler yaşıyoruz Demet Hanım. Sizler varlık içinde yokluk yaşıyorsunuz.

8
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sana yardim edeninde allah belasini verir insahllah

6
1
yanıtYanıtla
Murat bu:

Tek boşanan senmisin çirkin ördek ??

5
1
yanıtYanıtla
ahmet:

böye rezillik yok ya bu ne ya reklam olmuş bunların dini imanı yazık acıyorum bunlara yazık her şeyleri para olmuş

5
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

1) haciz geldi diye evlilik gibi bir konuyu dakikasında çöpe atıyosun... 2) o kadar çok para kazanıyoken eşinin yanında zor zamanında dik duramıyosun üstelik herkesi yanına davet ediyosun... 3)herşey yalan o kesin ama millete örnek bir insan olman gerekirken kötü yol gösteriyosun...

5
0
yanıtYanıtla
Önce boşandığına inandır:

Sonra insanları çağırırsın

4
1
yanıtYanıtla
Önce boşandığına inandır:

Sonra destek istersin

3
0
yanıtYanıtla
beren:

ASGARİ ÜCRETLE GEÇİNDİĞİMİZ HALDE BOZUK PSİKOLOJİMİZ İLE İNTİHAR ETMİYORUZ . . . KADIN DESTEK BEKLİYOR

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title