Haberler

10 Yaşındaki Çocuk, Kafasını Taşla Ezerek 6 Aylık Bebeği Öldürdü

Güncelleme:

ABD'nin Wisconsin eyaletinde 6 aylık bebeği kafasını taşla ezerek öldürdüğü iddia edilen 10 yaşındaki kız çocuğu, kelepçelenerek hakim karşısına çıkarıldı.

ABD'nin Wisconsin eyaletindeki bir kreşte 6 aylık bir bebeği kafasını taş ile ezerek öldürdüğü iddia edilen 10 yaşındaki kız çocuğu kelepçelenerek hakim karşısına çıkarıldı. 10 yaşındaki kız için 50 bin dolar kefalet belirlendi.

SERBEST KALMASI İÇİN 50 BİN DOLAR

Ailesi tarafından terk edildiği için kreşte ikamet eden çocuğun işlediği iddia edilen cinayetin davasında ise mahkeme nihai sonucu varamadı. Davaya bakan yargıç James Isaacson ise davanın 11 Aralık'ta tekrar görüleceğini, 10 yaşındaki kızın serbest kalması içim 50 bin dolar kefalet belirlediğini açıkladı.

3 ÇOCUK, CİNAYETİ DOĞRULADI

Olay kapsamında başlatılan soruşturmada zanlı kız bebeği yanlışlıkla düşürdüğünü ve bu esnada bebeğin başını banka çarptığını iddia etti. Polis ise olay esnasında orada bulunan diğer 3 çocuğun, kızın bebeği düşürdükten sonra kafasını taşla ezdiğini doğruladıklarını ifade etti.

"KATİL ZANLISI PANİKLEDİ"

Davanın savcısı tarafından hazırlanan iddianamede ise, "Bebeğin düştüğü ve kafasının çarptığı görülüyor. Daha sonra katil zanlısı ne yapması gerektiğini bilmediği için panikledi. Sorun yaşamak istemediği için bu yolu tercih etti" ifadeleri yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri 3.Sayfa Dünya Haberler

500

Yorumlar (23)

10 YAŞINDA:

ceza almalı, bu tipler büyüdükçe daha da psikopatlaşır. biz de 10 yaşında oldum ama değil insana, hiç bir hayvana zarar vermedik, zarar verenleri de gördük, o insanlar katil oldu, hırsız oldu, dolandırıcı oldu, yani 7 sinde ne ise 70 inde o oldu. çocuk deyip geçmeyin, suçluların hepsi bu yaşlarda belli olur

41
5
yanıtYanıtla
SOSYALIST:

BUNLAR COCUK FAZLA SEVMEZLER COCUK SEVGISI DINIMIZDEN GELIR BUNLAR COCUK YAPARLAR AMA KOPEGIN AGZININ ICINI OPERLER COCUGUDA ODASINA ATAR COCUK AGLAYA AGLAYA SIZIP UYUR BAZEN COCUGUN SESINI DUYMAMAK ICIN TELEVIZ YONUN SESENI YUKSELTIRLER COCUGA AKSAMYEMEGINDEN SONRA DAHA BIRSEY VERMEZLER BIZIMGIBI TABAK CANAK SUT SISESI ELIMIZDE GEZERIZ ONLAR COCUK ACSADA OYLE SABAH EDER ONEDENLE BIRDEY EKIP BIZIMGI MEYVESINI BEKLEMEZLER BOS YASAR KOPEK VEYA BASKA BIR HAYVANLA OMURLERI BITER GIDERLER

17
7
yanıtYanıtla
ARKADAŞ:

ASGARİ ÖCRET EN AZ 3000 OLMALI ARKADAŞ GEÇİNEMİYORUZ DOMATEZ 5 LİRA OLMUŞ MARKETE GİRİYORSUN 250 LİRADAN AŞAĞI ÇIKMIYORSUN

17
4
yanıtYanıtla
muktedir.:

Gözüne dizine dursun. . Neyiine yetmiyoo 1600 :)

yanıt3
yanıt12
arsln:

adamın kime oy verdiğini nereden biliyosun geri zekalı, olmayan aklınla ucuz basit sokak siyaseti yaptığını mı zannediyosun, kuş beyinsiz

yanıt0
yanıt4
G:

10 YAŞINDA ÇOCUK KELEPÇELENİR Mİ GERİZEKALILAR. . .

2
18
yanıtYanıtla
.:

10 yaşındaki katıl olurmu gerizekalı önce onu sorgula. . oyun çağındaki çocuk tatil oldu

yanıt7
yanıt0
Tarık:

İnançla ne alakası var inancı olankar kafa kol kesip parçalara ayırıyor bu sadece ezmiş yinede rabbim kapılardan uzak etsin üzücü bir olay

16
0
yanıtYanıtla
ladylady:

Bu salınırsa kesin yeni cinayetler de işler. Şİmdiki çocuklar yaşlarının insanı değil. Şimdinin 10 yaşı bizim eskilerin 20 yaşı kafasında. Her şeyi bilerek yetişiyorlar teknoloji sayesinde. Bir bebeğin kafasını acımadan taşla ezerek öldürebilmesi onun psikopat ve hasta ruhlu olduğunu gösterir. Toplum için büyük tehlike. . . Salınmamalı.

14
1
yanıtYanıtla
ladylady:

Elhamdülillah Müslümanım ama bu olayın müslümanlıkla hıristiyanlıkla bir ilgisi yok. Vicdanla ve ruh sağlığı bozuklukla ilgisi var. Nice müslüman geçinen var çocuklara tecavüz ediyor, kafaları kesiyor, eşini çocuklarını vuruyor, öldürüyor. Müslüman ülkelerde hep savaş ve kan var Amerika sayesinde.

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title