Haberler

6 Aydır Çalışmalarını Amerika'da Sürdüren Süreyya Ayhan ve Yücel Kop Ankara'ya Döndü

6 Aydır Amerika'da Çalışmalarını Sürdüren Milli Atlet Süreyya Ayhan ile Eşi ve Antrenörü Yücel Kop Ankara'ya Döndü. Esenboğa Havaalanı'nda Dha'ya Konuşan Ayhan ve Kop Çifti, Hedeflerinin Dünya Şampiyonluğu Olduğunu Belirttiler.

6 aydır Amerika'da çalışmalarını sürdüren milli atlet Süreyya Ayhan ile eşi ve antrenörü Yücel Kop Ankara'ya döndü. Esenboğa Havaalanı'nda DHA'ya konuşan Ayhan ve Kop çifti, hedeflerinin dünya şampiyonluğu olduğunu belirttiler.

Türkiye'yi çok özlediklerini belirten ünlü atlet Süreyya Ayhan, "Altı ay gibi uzun bir süre yurt dışında kaldım ve daha önce hiç bu kadar uzun bir süre kalmamıştım. Antrenmanlar açısından her şey istediğimiz gibi oldu. Çok güzel ve verimli bir hazırlık yaşadım diyebilirim. Antrenörümün düşüncesine göre şu an istediğimiz durumdayız" dedi.

Federasyon ile aralarında hiçbir sorun olmadığını ve geçmişe sünger çektiğini belirten Ayhan, "Ben hiçbir zaman geriye bakmadım. Çok başarılı olduğum zamanlarda ve olumsuzluklar yaşadığım dönemlerde bile geriye dönüp bakmadım. Bu yılki en büyük hedefim, 2003 yılında kılpayı kaçırdığım dünya şampiyonluğunu kazanmak. Olumsuzlukları, kendi imkanlarımızla ve düşüncelerimizle hep olumlu hale çevirerek yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Amerika'daki çalışmaların çok iyi geçtiğini belirten antrenör Yücel Kop ise, "Kuvvet ve dayanıklılık antremanlarımızı tamamlayarak ilk etabı bitirmiş olduk. Yurtdışında testlerimizi yaptırdık ve yakında test sonuçlarını kamuoyuyla paylaşacağız. Süreyha'nın şu an durumu gayet iyi. Bundan sonraki etaplarda, sürat, devamlılık ve özel antremanlarımızı gerçekleştirerek yarışlara hazır hale geleceğiz. Programımızı Grand Prix'lerden ziyade daha büyük yarışlara katılmak olarak belirledik. Hedef dereceyi koşup dünya şampiyonasına katılmak istiyoruz. Ardından golden liglerin tamamında koşacağız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title