Haberler

6. Altın Pusula Büyük Ödülü Metro'nun Oldu

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği'nin (TÜHİD) bu yıl 6'ncısını düzenlediği Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri, dün akşam Notre Dome de Sion'da yapılan törenle sahiplerini buldu. Büyük ödül Ericek Köyü Sürdürülebilir Kalkınma Projesi ile Metro'nun oldu.

TÜHİD Yönetim Kurulu Başkanı Fügen Toksü, ödül töreninde yaptığı konuşmada, "TÜHİD olarak 35'inci yılımızı kutlamanın sevinci yanında, 6'ncı Altın Pusula'ya 116 projenin başvurmuş olması bizi çok mutlu etti" dedi. Altın Pusula'ya her yıl bir önceki seneden daha fazla katılım olduğunu ifade eden Toksü, "Bu durum sektörümüzün giderek önem kazandağını gösteriyor ve gurur veriyor. 35'inci yılımızı da TÜHİD üyeleri ile birlikte kutlamaktan da ayrıca gururluyuz" diye konuştu.

Yarışmanın diğer dallarında ödül kazananlar ise şöyle:

"Jüri Özel Ödülü Yükselen Gaziantep ile Sanko Okulları, Kurum içi İletişim'de Turkcell Akademi ile Turkcell, Pazarlama İletişiminde LowCost Pegasus ile MPR'ye, Kriz Yönetiminde Sağlıklı Tavuk Bilgi Platformu ile G7 İletişim, Etkinlik Yönetiminde Formula 1 ile Petrol Ofisi ve Global Tanıtım, Kurumsal Sosyal Sorumlulukta, Çevrede Tema El Koyun ile Leo PR, Eğitimde Her Kızımız Bir Yıldız ile Mercedes Benz, Sağlıkda Mavi Bisiklet ile Roche ve Zarakol İletişim, Kültür Sanatda Alacahöyük ile Yüksel İnşaat, Diğer dalında ise Türkiyenin Tanıtımı ile DHL ve Stage İletişim."

Ayrıca, E-İletişim kategorisinde BİMER Başbakanlık İletişim Merkezi, STK Kategorisinde İnovasyon Vadisi Gaziantep projesi ile Gaziantep Sanayi Odası, Kamu Kuruluşlarında Ankara Emniyet Müdürlüğü, Kategori Dışı Projelerde McDonalds, Genç İletişimciler kategorisinde ise, Ege Üniversitesi, Marmara Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi İletişim Fakülteleri ödüle layık bulundular.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title