Haberler

5 Yıldızlı Otellerden Müşterilerine Beach Party

Antalya'da hizmet veren 5 yıldızlı oteller müşterilerine farklı etkinlikler sunabilmek için plajda Beach Party düzenliyor.

Antalya'nın Manavgat ilçesi Kızılağaç Turizm bölgesi'nde, tenis kortları ve düzenledikleri uluslararası tenis organizasyonları ile dikkat çeken Ali Bey Club Manavgat müşterilerine farklı etkinlikler düzenliyor. Bu yıl ilk kez yapılan gece yarısı başlayan Beach Party, sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Plajda yanan şenlik ateşi ışığında sabaha kadar süren plaj partisinde, lazer ışık gösterisi ve perde arkasında dans eden dansçıların gösterileri ile yerinde duramayan otel müşterileri tatilin ve eğlencenin tadını çıkarttı. Gece boyunca konuklara sosisli sandviç ve içecek ikram edildi. Bazı gençlerin kumsala kadar inerek ateşin etrafında ve denizde dans etti. Yaz aylarının sıcaklarının en çok hissedildiği bu dönemde düzenledikleri Beach Party etkinlikleri ile özellikle genç misafirlerin oldukça ağırlıklı olduğu ve onların yoğun isteklerini dikkate aldıklarını ifade eden tesisin Genel Müdürü Kerem Kutbay, misafirlerini serinleterek sıcaklarla mücadele etmenin eğlenceli yollarını bulduklarını kaydetti.

Misafirleri memnun edebilmek ve misafirlerin keyiflerine keyif katacak her türlü organizasyona hazır olduklarını belirten Kutbay, "Bilindiği gibi Antalya bölgesinde en çok satan kum, güneş ve deniz. Farklı ülkelerden gelen ve oldukça keyifli bir gece geçiren misafirlerimizden aldığımız olumlu yorumlar bizi de mutlu ediyor. Turizmcilerin beklentileri bu yıl daha fazla olduğu için bu sene ne yazık ki turizmde arzu edilen beklentiler gerçekleşmedi. Biz her şeye rağmen misafirlerimizin ülkemizden mutlu bir şekilde ayrılması için tüm çalışanlarımızla birlikte tesis olarak geçmişte olduğu gibi bu sezonda da en iyisini sunmaya devam ediyoruz. Bu yılın ilk Beach Partisi oldukça kalabalık bir katılımla ve eğlenceli geçti" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kızılağaç Manavgat Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title