Haberler

5 yıldızlı otelin restoran müdürü, otomobilinde ölü bulundu

Güncelleme:

Antalya'da 5 yıldızlı otelde restoran müdürü olarak çalışan Halit Y., aracında başından vurulmuş halde bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan ekipler, intihar ihtimali üzerinde duruyor.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, 5 yıldızlı otelde restoran müdürü olarak çalışan Halit Y.'nin (48), otomobilinde av tüfeğiyle başından vurulmuş cansız bedeni bulundu.

Olay, sabah saatlerinde, Manavgat'ın Sorgun Mahallesi Acısu Caddesi'nde meydana geldi. Yol kenarında park halindeki 07 DHC 94 plakalı otomobilden silah sesi geldiğini duyanlar, polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri, sevk edildi. Ekipler, aracın sürücü koltuğunda, ayakları dışarıda, bacaklarının arasında av tüfeği olan, başından vurulmuş erkek cesediyle karşılaştı.

İNTİHAR İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Cansız bedenin, Halit Y.'ye ait olduğu belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Halit Y.'nin cesedi, otopsi için Manavgat Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Halit Y.'nin intihar etmiş olabileceği ihtimalini değerlendiren polis, soruşturma başlattı.

2 ÇOCUĞU YETİM KALDI

5 yıldızlı otelde restoran müdürü olarak çalışan Halit Y.'nin evli ve 1'i kız olmak üzere 2 çocuğu bulunduğu belirtildi.

Olay yerinden kareler;

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sorgun Mahallesi Manavgat Haberler

500

Yorumlar (39)

zeka:

1. ilk önce okumayı öğrenin ''5 yıldızlı otelin RESTORAN müdürü , otel müdürü değil. 2. tofaşa binmiş de ne olmuş. 3. allah günahlarını affetsin. allah rahmet eylesin. . .

50
4
yanıtYanıtla
RACO:

1- önce okuduğunu yorumlamayı öğren, hangi meslekte olursa olsun müdürlük yapıyosa iyi para alıyodur , 2-müdür maaşıyla tofaşa biniyorsa bir gariplik var demektir yüksek maaş alan biri o arabaya binmez, 3-kendini zeki zanneden insanlara ayar olurum, 4-doğan, şahin 10-15 bin tl arasında değişen bir fiyata sahiptir ve genelde fakir insanlar tercih eder o yüzden insanlar şaşırıyo 5-Allah rahmet eylesin

yanıt20
yanıt11
Bu ne:

Müdür bisiklete de binebilir. Herkez statü ve gösteriş düşkünü olmak zorunda değil.

yanıt18
yanıt1
Hışameddin:

Araba''da hasar var mı ?

7
41
yanıtYanıtla
Oktay:

5 Yıldızlı Otel Müdürü ve Tofaş ilginç :/

15
17
yanıtYanıtla
Aliyar dogan:

Sende Devlet otobüsüne biniyorsun galiba sen daha GARIBANSIN

yanıt9
yanıt0
METEHAN:

5 yıldızlı resturant müdürü tofaş marka arabaya biniyor araba en az 20 yıllık başka sözüm yok

13
8
yanıtYanıtla
Dadas:

Tek derdin o mu...

yanıt5
yanıt1
yorumcu:

5 yıldızlı otel müdürü bu aracamı biniyormuş şahinmi doğanmı. . .

8
8
yanıtYanıtla
Ads:

Binemezmi

yanıt7
yanıt2
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title