Haberler
Güncelleme:

Patron yaşananları gözyaşlarıyla anlattı: 12 çalışan kebapçıyı 6 milyondan fazla zarara uğrattı

Bursa'da yıllardır hizmet veren iskendercide çalışan 12 kişi, şirketi 6 milyondan fazla zarara uğrattı. Dükkan sahibi Yavuz İskenderoğlu, yanında büyüyen kimisini evlendirip asker ettiği personelin yaptıklarını gözyaşlarıyla anlattı. Günlük 10 bin lirayı ceplerine atan şahıslardan bazılarının Paris ve Roma gibi şehirlerde tatil yaptığı belirlendi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (93)

Hakan:

Sen adamı 10 sene asgari ücretle çalıştır.Zam istedimi kazanıyor muyuz diye ağla, her sene sıfır araba değiştir, insanların sigortasını eksik göster sonuçta gelinen durum....

23
40
yanıtYanıtla
KARA:

yürü at arabası hıyar ağası seni ne kafada olduğun belli kesin sende bunlardansın işine gelmiyosa çalışmazsın hırt

yanıt23
yanıt15
hakana cevap:

sende git hırsızları öv. aferin sana. insanlıktan nasıp almamıslar ancak böyle seyler yapar ve onaylar

yanıt16
yanıt9
...:

O zaman işçi değil işveren ol kafanı çalıştırıp kimse kimseyi silah zoruyla çalıştırmıyor beğenmezsen çalışmazsın işveren olsan bile insanoğlu kim kime fazladan para vermişki sen vereceksin cebinden 1 kuruş fazla çıkacak ağlayacaksın ne kadar verirsen o kadar ister insanoğlunun doğası bu işçide işverende aynı

yanıt3
yanıt4
maho:

döner ustasını asgari ücretle çalıştırabileceğini zannedenler var aranızda

yanıt3
yanıt3
cemil:

Vergiden kaçmak için kurduğu sistemi çözen çalışanlar, maliyeye gitmesi gereken parayı cebe atmışlar. Hiçbir şey olmaz. Patronu vergi kaçırmak suçundan yargılamak gerekir. Mahkeme bugün, yarın, öbür sene derken. 10 Yıllık bir zaman aşımına uğrayarak dava düşecek.

19
31
yanıtYanıtla
Cahil Cemil:

Ne kadar cahilce ve ben bilmediğim konular hakkında konuşmayı severimce bir yorum. . .

yanıt8
yanıt5
Hale bak:

Demekki hak etmişiniz patron sağlam olsa karşıdaki seytan dahi olsa bile gene kötülük yapamaz zaten hak değil çok fail fiyatlara insanları kakakalmak dindede yeri yoktur

9
30
yanıtYanıtla
Serhat:

Besle kargayı oysun gözünü nankörlük bu işte.yazıklar olsun size

36
3
yanıtYanıtla
Ayhan:

Allah kimseye haram lokma yedirmesin, zaten haram para mutlaka bir yerde hırsızlık yapana acı olarak doner yani allah biryerden çıkarır.

33
2
yanıtYanıtla
Aysegul:

5 yil farketmedigine gore paran fazla demekki ne var 12 kisi paylasmasaydi tek basina yicektin parayi adaletmi bu.iyi maas vermezsen bnm ozel sektor iscimde isini bilir memurlar gibi.yola dewam bu ulke boyle artik.

13
21
yanıtYanıtla
hEPSI 1:

Çok sakat bir düşünce tarzınız var , bu durumda devletin malı deniz yemeyen keriz mi oluyor ???

yanıt1
yanıt0
YAPMA DAYI:

DÜKKANDA GÖZÜN KULAIN OLMADIIĞI SURECE ÇALIŞAN HERKES ORTAGINDIR DAYI )

24
1
yanıtYanıtla
Volkanm:

İşinin başında dur kardeşim, dünyada en çok babasına güvenmiş adam, o da ne yapmış. Kendin takip et işini

13
11
yanıtYanıtla
Vatandas:

Dukkana giren mallar ile, yapilan alisverisler ile, kasadan alinan raporlardaki toplam bakiyede bile insan uyanir..Bir evin mutfak harcamasi ile bile, yenilen yemek tabaklari karsilastirilir..Bu nasil is adami ? Demek kolay ve bol karli isi vardi da, seneler sonra ancak fark edebildi..

23
1
yanıtYanıtla
Korel Can:

Adisyon yazılıyorsa vergi kaçırılamaz, ama yazılan adisyonları yok edip paraları cebe atmak dolandırıcılıktır, adam çalışanlarına güvenerek hayatının hatasını yapmış.

23
1
yanıtYanıtla
ŞAŞIRMA:

Adisyon başka fiş başka ! Adisyon kasaya geldiğinde yenilenler karşılığı vereceği parayı gösteren sadece kağıt. Demek resmi fiş zoraki istenmeyince verilmeyen bir yer ki fiş istemeyenlerin çoğunun parasını besbelli bir kısmı kendilerine bir kısmı da patrona gibi !

yanıt0
yanıt0
BD:

DOLANDIRICILIK GASP ÇETE KURMA HEPSİ VAR BUNLAR NASIL DIŞARIDA GEZİYOR ?????????????

21
2
yanıtYanıtla
kara:

Türkiye Cumhuriyeti adalet sistemi şarşırdık mı ?

yanıt8
yanıt1
trisko:

buna patrona yapan işçilerinde bir bildiği vardır. durup duruken kimse bunu yapmaz. demekki haklarını vermiyorsun.

1
22
yanıtYanıtla
Akp:

Senin gibi hırsızların zihniyeti bu işte.alacağı maaş belli zorla kimse kimseyi çalıştırmıyor beğenmiyorsa çalışmaz

yanıt1
yanıt0
das:

iskenderci nasıl milyonlar kazanıyor

5
18
yanıtYanıtla
hasan:

sizinkide lafmı yaa adam bursanın meşhur isim yapmış marka bir degeridir dolandırıcılarda zaten olmayan adisyonlar yani hayali adisyonlarla da malı götürmüşler bir de 10 yılda öyle3 akşamdan sabaha değil köfteci ramiz köfteci yusuf gibi marka bir firma

yanıt6
yanıt2
adonis:

haberi okumaya devam etseniz 12 yılda diyor. 12 yılda bu ciroyu mahalle bakkalı yapar. Ayrıca koskoca İskender den bahsediyoruz onlar için büyük para değil.

yanıt4
yanıt3
hazsan:

besle kargayı oysun gözünü

yanıt5
yanıt1
Nrden:

Marka olunca oluyor

yanıt2
yanıt0
porsiyonu 50 lira:

BUNDAN

yanıt1
yanıt3
Gül:

Senede 1 milyon. Aylik 100. 000TL. Günlük 300-400 TL. Zaman nedir biliyor musun sen?

yanıt3
yanıt3
seko:

kazanır tabi 5 liraya mal ettiğini 50 tl ye satıyor

yanıt6
yanıt1
selim:

günlük 300-400 değil günlük 10 bin tl diyor

yanıt1
yanıt0
Soruşturulması Lazım:

Adamlar mı suçlu yoksa vergi kaçakçılığı var ve patron yakalanacağını anlayınca elemanlarına yeni bir fiş sistemi kurmuşlar diye kesmediği faturanın günahını mı yüklüyor. Herşey olabilir.

8
15
yanıtYanıtla
Ersin:

6 kişi dünya hesap ödedim pos cihazlarınıda araştırsınlar 12 kişilk grubu kuran şirketde kutmuştur kendi cihazlarından da ödeme almışlardır

21
1
yanıtYanıtla
Serdar:

Lokantalar, Oteller mutfak giderlerini iyi takip etsin. Hal fiyatlariyla, kasap fiyatlarıyla karşılaştırsın. Hatta bazen ürünleri tartsın. Yazıktır.

20
2
yanıtYanıtla
adil ol:

türkiyenin en büyük eksiği sistem heryerde kaçak var bu bir kebabçı ya devleti düşünün

19
2
yanıtYanıtla
....:

ASGARİ ÜCRETE ADAM ÇALIŞTIRMANIN FAYDALARI :D VEDE SENELERCE KENDİNLE ÖVÜNEN PATRON ASGARİ ÜCRETLE İŞÇİYİ İDARA ETTİM DİYE :D

8
13
yanıtYanıtla
nedir ?:

Kalifiye is degil uzmanlık gerektiren birsey degil kimse alınmasın ama ne verecekti asgari ücretinin iki üç katını mı? Asgari ücretli diye çalmaları dolandırmaları dogru mu? Isçinin çalıstıkları gün ve saat için karsıyım patronlara ama herkesin iki günde ögrendigi isler içinde asgari ücretten fazlasını beklemek biraz tuhaf. Böyle seylere tek taraflı bakmamak gerek.

yanıt15
yanıt3
ERKAN:

üzücü bir olay ama şuda bir gerçekki şu anki iskendercilerin çoğu pidelerin üzerini iskender yaprakları ile tek kat kamufle ederek ayrı bir dolandırıcılık yapmıyorlar mı . !?

7
14
yanıtYanıtla
İsmail:

4 kişi yıllar önce bir dünya hesap ödedik.kimsenin Hakkı kimsede kalmaz

9
10
yanıtYanıtla
Yoksa sendemi:

Sendemi ortarklatdan birisin çetenin kim sana git ye dedi bütçe göre bir yere gitseydin hırz suçsuz sana göre

yanıt1
yanıt0
Traz:

Patron bunca sene nasıl anlamaz anlamadım , giderlerınle gelırını karsılastırınca kabak gıbı çıkar aldıgın sey bellı sattıgının fiyatı bellı ???

19
0
yanıtYanıtla
Kemal:

Bursadan geçerken uğradık iskender yemek için, fiyat performans açısından adı var tadı yok. Fiyatı biraz eleştirdim, asgari ücretlinin günlük ücreti kadar bir porsiyon deyince, kadın da onlar da başka yere gidiyorlar dedi. Günlük 10 bin kaybı anlamayacak kadar çok kazanıyorlarsa neden fiyatı daha uygun yapıp alım gücü yetmeyen insanların da gelmesini sağlamıyorlar anlayamıyorum. Biz şımartıyoruz böyle yerleri istanbulda bir dönerciden daha lezzet ve keyif alıp çıkarsınız inanın.

16
3
yanıtYanıtla
mehmet:

fiyat pahalılığından bahsedilmiyor. zaten gelen yemek yiyen müşterilerin adüsyonları iptal edilip burgun yapılmış. ne alaka şimdi fakirlikle zenginlikle. en pahalı iskender kaç para ki asgari ücretli yiyemesin. asgari ücret kazanırken de hidip özdilekte iskender yiyebiliyorduk. yeni ekonomi durumu ve pandemi etkiledi evet ama iskernderin porsiyonu da 50-100 lira değil 20 lira

yanıt0
yanıt0
deren:

bukadar kazanmasına rağmen allah bilir çalışanları asgari ücret alıyordur. bu da yanlış bir politika. kazanıyorsan paylaşacaksın kardeş. 10 yıllık çalışanına hala asgari ücret yada 3000tl veriyorsan olmaz. demekki sende hak yiyorsun.

yanıt0
yanıt0
Traz:

şaşırmıyorum artık :)) Sıra ile gidiyorlar KOnyya Kayserı Bursaa arada Adana giriyor mevzuya 4 mahserın atlısı gıbı :))))))))

15
3
yanıtYanıtla
Mehmet:

Bunların suçu sabitse hiç acıman hainler adam evladım gibi ne hacet leri varsa karşıladım diyor kanı bozuklar iyilik etme evine yetme dürüst insan az kaldı ahir zaman

17
1
yanıtYanıtla
Doğrusu:

Çalışanlar kendi malını getirip satmıştır.Nakit paralar hop cebe fiş fatura istemeyenler bulunmaz nimet.Kredi kartı kullananıda hiç sevmezler.

15
2
yanıtYanıtla
Traktör:

:))) Şeytanın aklına gelmez , olabilirmi ?

yanıt8
yanıt2
bilen:

bu kadar yoruma bakılırsa, piyasada çok dolandırıcı adayı var

14
3
yanıtYanıtla
adonis:

Yavuz iskenderoğlu ile bir kez konuştum ayrıca yanında çalışanlarla da tanışıklığım var. Söylediklerine göre çok iyi ve yardımsever bir patron. Bana da o izlenimi vermişti. İyilik yapmak iyi davranmak bazen insanı pişman edebiliyor böyle yediği kaba pisleyenler yüzünden.

14
0
yanıtYanıtla
...:

Kul hakki en buyuk gunahlardan. Dunyaniz icin ahiretinizi, karakterinizi feda etmissiniz yazikk.

12
1
yanıtYanıtla
Tarihci:

Güven kalmadı artık bu dünyada

12
1
yanıtYanıtla
kebapçı:

dayı da para var ama sarhoş galiba

9
3
yanıtYanıtla
osman şenlik:

dayıcım, sineye çekip devam edeceksin, ekibi dağıtırsan iş dağılır.

0
12
yanıtYanıtla
Haydar:

Hiç bir şey olmaz. Daha namuslusunu getirir çalıştırır

yanıt5
yanıt2
maviadam:

iyi vergi kaçırmışlar. güzel kamufle etmişler. . . bravo.

4
8
yanıtYanıtla
Banu yılmaz:

Yıllardır işsizim Bursa da artık calisanlarinizi genç seçin dogru düzgün eleman seçin öyle tanıdıklarınin tanıdıklarını işe almayın gerçekten doğru Çalışan insan hemen belli olur Yıllardır önünden geçiyorum bir kerede eleman aranıyor yazısı yazmadi

10
1
yanıtYanıtla
Doktor:

Fahiş fiyatlarla vatandaşı soymustur muhtemelen.

9
2
yanıtYanıtla
Memo:

Yazıklar olsun. Aç gözlülük hırsızlık vicdansız ne ararsan var.

9
1
yanıtYanıtla
Herşeye rağmen ahlak,liyakat, adamlık şart:

İşçileri savunan ya da işletme sahibinin çok kazandığını sindiremeyenlere söylüyorum,,,Yine de hırsızlık kötü... Adam 1 trilyon dolar da kazansa günlük olarak hırsızlık kötü. Ahlaklı, işine adam gibi sarılan adamlar lazım. Aynı şekilde sen iş kurduğunu ve böyle bir olay başına geldiğini düşün belki anlarsın. Evlendirmiş adam evladı gibi davranmış çalışanlarına daha ne olsun kardeşim. Ne yapsın işletmeyi çalışanların üzerine mi devretsin adam. İnsanlık ahlaklılık bitmemeli ki ülke ayakta dursun evlatlarımız örnek evlat olsun,bize örnek olsun

9
0
yanıtYanıtla
VERiYOR ALLAH BENCİLLERE:

Öbür tarafa götüren var mı ? YOK ! bakın 2 metre bez yetiyor ! çalışanlarına kârdan pay yüzde verseydin ortak etseydin fenamı olurdu onlarda seni dolandırmazdı alışmış bizim zenginler Rabbena hep hep bana demeyi derseniz sonucu da böyle olur yaptıkları doğrumu ? kesinlikle doğru değil hırsızlıkda sizler teşvik ediyorsunuz !

0
9
yanıtYanıtla
Hakan:

Ne kadar vergi vermişler acep

6
3
yanıtYanıtla
Bu:

Çalan dolandıran isçilerin maaslarını da düsmüslerdir vergiden bu normal ama o isçilerin çaldıkları para kadar vergi düsülmelidir bu insanlardan ( is verenden )

yanıt2
yanıt1
Maliyet hesabı da mi yok:

Giren malla, çıkan mal fahiş kar payı nedenli mi anlaşılamamış? Yoksa 1 kg etten 5 porsiyon kebap çıkıyorsa 100 kg etten de 500 porsiyon çıkar ve bu hesaplara direk yansır... Bu işler sadece adisyonla işlemez.

8
0
yanıtYanıtla
karafırtına:

ne kazanırmış. vergisini de verdi mi acaba

1
6
yanıtYanıtla
hımmm:

işinin başında duracaksın o kadar büyük iş oğulları neredeydi.

4
2
yanıtYanıtla
hg:

6 milyon gidiyor haberin olmuyorsa demek sen vergi kaçırıyorsun sen devletten kaçırayım derken millet senden kaçırıyor vergiyi adam gibi herkes ödese o işçiler romaya yine tatile gider

0
6
yanıtYanıtla
içiniz kararmış:

siz burada patronun kazandığını hesap edin. . sakın olaya ilişkin birşey demeyin. adamlar organize bir şekilde BABA dedikleri adamı dolandırıyor hemde 12 yıldır. . kime güveneceksin kardeşim ya ?

6
0
yanıtYanıtla
fetdat:

hırsızlık cok kötü bir olaydır yazıklar olsun böyle işcileri

6
0
yanıtYanıtla
emre:

Bu adisyon sisteminden yapılan vurgunlar senelerdir oluyor bu ülkede tüm işletmeler bence başka bir formül bulmalı bu konuda.

5
1
yanıtYanıtla
Nobody:

Yaziklar olsun Bu topragin üstü varsa birde altı var Allah yaptıklarınız habersiz degildir

6
0
yanıtYanıtla
PSİKOLOJ:

Düşük maaşla yüksek kapasiteli bir personel çalıştıramazsınız bunu aklınızdan çıkarmayın!

4
2
yanıtYanıtla
emek hırsızı:

hep patronlarmı çalacak işçiden

0
5
yanıtYanıtla
GER_ÇEK:

Bir kilo en lüks biftek parası karşılığında sadece 75-80 gramlık tatsız tuzsuz döner bir iki kaşık yoğurt ve salçalı sosa para verecek kadar maalesef akıl yoksunları var yoksa sadece bu işle bu kadar zengin olunabilir mi ?

2
2
yanıtYanıtla
ali:

gerçekten çok mükemmel bir işletme gerçekten. Gezip gördük

2
2
yanıtYanıtla
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title