Haberler

5. Türkiye Mini Voleybol Şenliği, 21-22 Mayıs'ta İstanbul'da Yapılacak

Türkiye Voleybol Federasyonunun katkılarıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Türkiye Mini Voleybol Şenliği"nin beşincisi 21-22 Mayıs'ta İstanbul'da yapılacak.

Voleybol Vakfı tarafından İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Voleybol Federasyonunun katkılarıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Türkiye Mini Voleybol Şenliği"nin beşincisi 21-22 Mayıs'ta İstanbul'da yapılacak.

Yüce Otomotiv Skoda'nın sponsorluğunda Üsküdar Belediyesi, Acıbadem Sağlık Grubu, Aroma ve Fin spor'un katkılarıyla Burhan Felek Spor Kompleksi Ekrem Koçak Atletizm sahasında düzenlenecek şenliğe, Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerindeki okullar ve spor kulüplerinden, 9-14 yaş grubu kız-erkek yaklaşık 2 bin sporcudan oluşan 245 takım katılıyor.

Atletizm sahasına kurulacak 30 mini voleybol sahasında, 60 takımın aynı anda oynayacağı şenlikte ortalama 1500 müsabaka yapılacağı bildirildi.

Voleybolun sevdirilmesi ve Türkiye'ye mini voleybolun yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen şenlikte herhangi bir eleme yapılmadan katılan tüm takımlar iki gün boyunca müsabakalar yapacağı, şenlik sonunda katılan tüm sporculara Voleybol Vakfı tarafından hazırlanan madalya ve katılım belgesi verileceği kaydedildi.

- İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title