Haberler
Güncelleme:

ABD'de seçimler iptal olur mu? İşte 5 soruda Trump'ın kornavirüse yakalanmasının seçimlere etkisi

ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump'ın yeni tip koronavirüse yakalanmasının ardından, ABD yönetiminde bundan sonraki sürecin nasıl işleyeceği, hastalığın seçim sürecine etkisinin ne olacağı ve Trump'ın durumunun ağırlaşması durumunda neler yaşanabileceği soruları gündeme oturdu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

HAMİT:

İnşallah sağlığına kavuşur Kennedy hariç Türkiye için sorun olan diğer başkanların yanında bize fazla sorun çıkarmadı denilebilir.

9
4
yanıtYanıtla
SiZi iNSAN DiYE NiTELEYENLERE KIZIYORUM:

Yok canim sorun cikarmadi da, agzina geleni söyledi. . . Tabiii biz cok onurluyuz ya sorunlari asla yutmayiz ama hakaretleri sineye cekeriz, diiii mi?

yanıt2
yanıt4
HAMİT:

Adını yazma cesareti olmayana cevap hiç olmassa beyzbol sopası ile kabul edilmediler ve gereken cevapta siyasetten verilmektedir

yanıt0
yanıt0
SİZİ İNSAN DİYE NİTELEYENLERE KIZIYORUM:

HAMiT. . . Sen beyzbol sopasi macerasinin kimler arasinda konu oldugunu biliyor musun yoksa kulaktan dolma bir ezberin mi var? Derim ki dolmaya ara ver biraz da sarmaya takil. Ayrica adini yazma ukalaligina da girme, zira herkes burada rümuz kullaniyor. Zoru olan sorar, aypi adresleri kayit altindadir. Sahsim olarak ben bircoklari gibi VPN kullanmadigim icin de cesur oldugum kanaatindeyim, öpücükler sana. . .

yanıt0
yanıt0
BASKAN ADAYI BiDON:

Kötü birsey olursa Amerikanya''ya baskan olacak birini taniyorum, bana sorsunlar, o zaman ben de feragat ederim adayliktan. . . Israr etmeyin buraya yazmam. . . Gidin lan isinize yazmam dedim ya!!!!

0
3
yanıtYanıtla
Ayet:

Ne içtinse bize de söyle.

yanıt0
yanıt0
BASKAN ADAYI BİDON:

AYET. . . Eger gercekten bilmek istiyorsan sayet, domates suyu ictim. . . Yoksa günah mi? Keske kul hakki falan yeseydim sizler gibi, belki sevaplara garkolurdum.

yanıt0
yanıt0
ARTVİNLİ:

Meşhur kahin baba vanga her şeyi bilmiştir Abd, de siyahi başkan gelecek sonra beyaz başkan gelecek ve daha başkan göremiyorum diye açıklama yapmıştı hele bakalım ne olacak

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title