Haberler

5 Milyon Dolarlık Villa

Tarkan, 1.8 Milyon Dolara Satın Aldığı Villayı, Yaklaşık 3.2 Milyon Dolar Harcayarak Kendi Zevkine Göre Yeniden İnşa Ettiriyor.

TARKAN, 1.8 MİLYON DOLARA SATIN ALDIĞI VİLLAYI, YAKLAŞIK 3.2 MİLYON DOLAR HARCAYARAK KENDİ ZEVKİNE GÖRE YENİDEN İNŞA ETTİRİYOR.

Nisanda villaya taşınmayı planlayan Tarkan, Maldivler dönüşü hemen inşaatını kontrol etmeye gitti.Ünlü sanatçı villasında kullanacağı tüm malzemeyi ise yerli ürünlerden seçmiş.

Dört katlı olan villanın en alt katına Amerikan mutfak, spor salonu ve bir de Türk hamamı yapılıyor. Askerden geldikten sonra ilk iş olarak Cağaloğlu Hamamı'na giden Tarkan, anlaşılan artık hamam keyfini evinde yapacak. Giriş katında sadece salon olacak. Girişin üstünde üç tane misafir odası, banyo, tuvalet olacak. En üst kat ise tamamen Tarkan'a ait.

Orada büyük bir yatak odası ve bir de stüdyo yer alacak. Yalıtım malzemeleriyle kaplanan stüdyo, profesyonel kayıtların yapılabileceği elektronik sistemle donatılıyor. Tarkan, villanın arka tarafına ise açık bir havuz, jakuzi ve sauna yaptırıyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title