Haberler

5 Erkekle Birlikte Olan Kadının Yaşadıkları Kan Dondurdu

Güncelleme:

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan ve kendisinden küçük 5 erkekle birlikte olduğu ortaya çıkan Feride Ercan'ın başına geldiği iddia edilen olaylar kan dondurdu.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan kayıp Feride Ercan'ın sosyal medyada kendisinden küçük erkekler ile birlikte olduğu ortaya çıktı. Şimdiye kadar belirlenen 5 erkekle ismi anılan kadın hakkındaki diğer iddialar ise kan dondurdu.

5 Erkekle Birlikte Olan Kaybolan Kadının Yaşadıkları Kan Dondurdu

SEVGİLİLERİNDEN PARA ALMIŞ

Kırıkkale'de yaşayana Feride Ercan 20 Ocak'tan beri kayıp olduğunu söyleyen ailesi programda Feride Ercan'ın evini apar topar terk ettiğini ve nerede olduğunun bilinmediği ifade etti ve kayıp kadının bulunmasını istedi. Müge Anlı ve ekibi ise Feride Ercan'ı ararken her gün bir yeni skandal ortaya çıktı. Sosyal medyadan sürekli erkeklerle tanışıp buluşan 55 yaşındaki Feride Ercan'ın sevgililerinden biri olduğu iddia edilen evli ve 2 çocuk babası Hikmet Yalçınkaya stüdyoda canlı yayına katıldı. Diğer sevgilileri ise telefonla bağlanarak sorulara cevap veridi. Ayrıca Hikmet Beyin evli ve 2 çocuk babası olduğu ise olayı dahada vahim hala getirirken eşi ise aldatıldığını canlı yayında öğrenmiş oldu. Şu ana kadar anlatılan ve itiraf edilenlere göre 5 sevgilisi ortaya çıkan Feride Ercan'ın başka sevgililerin de olup olmadığı merak edilirken, hepsiyle görüştüğü konuştuğu ve hatta bazılarından paralar aldığı öğrenildi.

5 Erkekle Birlikte Olan Kaybolan Kadının Yaşadıkları Kan Dondurdu

"EVİNE GELİYORDU"

Canlı yayına bağlanan kaybolan Feride hanımın bir komşusu, Hikmet beyin sık sık Feride hanımın evine geldiğini, yiyecekler ve paralar getirdiğini söyledi. Hikmet bey Feride hanıma para yardımı yaptığını kabul etti. Hikmet bey ise evine hiç gitmediğini söyledi ve bu iddiayı yalanladı. Feride Ercan'ın hesabına para gönderen Hikmet bey Feride hanımla görüşen en son kişi olması ise bütün okları üzerine çevirdi. Skandal bununla da bitmiyor. Bir başka iddia ise Feride Ercan'ın Konya'da farklı bir kişiyle de birlikteliği oldu, hatta ondan hamile kaldığı yönünde. İsminin Emre olduğu öğrenilen Konyalı adam, kendisi ile görüştüklerini fakat bunun yalnızca sanal bir ilişki olduğunu, yüz yüze yalnızca iki kez geldiklerini itiraf etti.

5 Erkekle Birlikte Olan Kaybolan Kadının Yaşadıkları Kan Dondurdu

"RAHMİNE SERT BİR CİSİMLE VURULDU"

Kan donduran iddia ise ismini vermek istemeyen bir komşu tarafından, Feride Ercan'ın darp edildiği ve tecavüze uğradığı yönünde oldu. Evine gelen kişinin zorla Feride Ercan ile ilişkiye girmeye çalıştığı, Feride Ercan'ın karşı koymasına karşılık kendisinin rahmine sert bir cisimle vurduğu ve kanamaya sebep olduğu, vücudunda sigara yanıklarının da olduğunu ifade etti. Stüdyoda şok etkisi yaratan bu iddiaların ardından, Müge Anlı konu hakkında bir cinayet işlenmiş olabileceğinden şüphe duymaya başladığını söyledi. 55 yaşındaki kayıp bir kadın olan Feride Ercan'ın, sosyal medyadan tanıştığı ve genellikle 35 yaşındaki erkeklerle ilişki yaşadığı, en sonunda da bir sebepten kaçtığı, kaçırıldığı veya öldürüldüğü düşünülüyor. 55 yaşındaki kadının sosyal medyadan tanıştığı erkeklerle samimi olarak görüşüp konuştuğu iddiaları konuyu daha derin bir boyuta taşıyor.

5 Erkekle Birlikte Olan Kaybolan Kadının Yaşadıkları Kan Dondurdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Müge Anlı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (72)

gizemmalatya:

abi biz bir tane bulamıyoruz 55 lik neneye bakkk

27
18
yanıtYanıtla
şnlıurfl:

sen kuyuda mı yaşıyorsun

yanıt3
yanıt2
hay maşallah:

30 yaşındayım sosyal medya kullanmıyom hepsini kapattım zaten aktif kullanıcıda değildim böylesi daha rahat bi tek whatsapp var oda ihtiyaç oldu yoksa onuda kullanmam sosyal hayatında zayıf yada eksikleri olan insanlar kullanıyolardır bu tip uygulamaları alınmayın gücenmeyin gerçekten her anı çekip paylaşınca gerçekten o anın kıymeti kalmıyor

40
2
yanıtYanıtla
Erol Mehmet Yıldız:

Aynen kardeşim. 2014 yılından beri sosyal medya kullanmıyorum. İnanılmaz rahat kafam. Sadece whatsapp o da mecburen.

yanıt12
yanıt0
KIMKIM:

Bendende al o kadar. En rahati! Olmaz olsun sanal alem arkadaslar ve muhabbetler.

yanıt10
yanıt0
MUSTAFA C.:

EN DOĞRUSU KULLANMAMAK GEÇEN GÜNLERDE TV DE BİR FELSEFE HOCASI ÇIKTI DEDİKİ, ( EKRAN EKRANA MUHABBET BAŞLADI AKRANIN AKRAN İLE MUHABBETİ BİTTİ ) BİRR SÜRÜ ÖRNEĞİ VAR BİTİŞİK ESNAF DÜKKAN ÖNÜNE ÇIKMAZ OLDU AYNI KAFEDE 4 ARKADAŞ MUHABBET YERİNE TELEFONLARA BAKIP ÇAY PARASINI ÖDEYİP EVLERE DAĞILIYOR YANİ HERKES KENDİ DÜNYASINDA SONRADA İYİ AHLK BEKLEYELİM GELECEK NESİLDEN.

yanıt9
yanıt0
...?:

Ahlaksızlık kurguları ile reyting peşindeler. Hala program yapımcıları akıllanmadı.

25
14
yanıtYanıtla
Serenat:

şu evli erkeklerden kadınlardan uzak durun be uzak durun ALLAH BELANIZI VERSİN GÜVEN BIRAKMADINIZ GÜVEN

36
0
yanıtYanıtla
SSS:

mevcut yasalar kanunlar Türk toplumunun gelenek göreneklerine ve dinine uymuyor. . İslamda kadın - erkek ilişkileri nasıl iyi bilmek lazım. .

yanıt3
yanıt0
Cey cey:

KULA BELA GELMEZ HAK YAZMADIKCA. HAK BELA YAZMAZ KUL AZMADIKCA

33
0
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title