Haberler

5 Çocuk Annesi Kadın Kayıplara Karıştı

Mersin'de Kocasının 4 Yıl Önce Boşanma Davası Açtığı Bir Kadın, Çocukları Gösterilmeyince Psikolojik Bunalıma Girdi. Bunalıma Giren Kadın Tedavi Olmak İçin Gittiği Hastanede Kayıplara Karıştı. Genç Kadının Ailesi, Kadının Kötü Yola Düşmesinden Endişeleniyor.

Mersin'de kocasının 4 yıl önce boşanma davası açtığı bir kadın, çocukları gösterilmeyince psikolojik bunalıma girdi. Bunalıma giren kadın tedavi olmak için gittiği hastanede kayıplara karıştı. Genç kadının ailesi, kadının kötü yola düşmesinden endişeleniyor.

Edinilen bilgiye göre, Mersin'de yaşayan Zöhre N. (35), 15 yıl önce Haşim N. ile severek evlendi. Aynı zamanda akraba olan çiftin 5 çocuğu dünyaya geldi. Çocuklarla birlikte var olan maddi sorunlar da ağırlaşınca, birbirini severek evlenen çift arasında tartışma yaşanmaya başladı. Haşim N., karısı Zöhre N.'nin çocuklarla yeterince ilgilenmediğini, onlara bakamadığını ileri sürerek, 4 yıl önce boşanma davası açtı ve çocuklarını da alarak memleketi Adıyaman'a gitti. Mahkeme, çocukların velayeti nedeniyle 4

yıl boyunca devam ederken, genç kadın bu süreçte çocuklarını göremedi. Mahkeme sürecinde psikolojik çöküntü yaşayarak, bunalıma giren Zöhre N. için ailesi harekete geçti.

Tedavi amaçlı hastaneye giden aileye, doktorlar tedavide sadece bir iğnenin 150 YTL olduğunu ve belirli periyotlarda bu iğnenin vurulması gerektiğini söyleyince, sosyal güvencesi olmayan aile de tekrar eve dönmek zorunda kaldı. Bunun üzerine umutlarını yeşil karta bağlayan aile, yeşil kart çıkarmak için başvurdu ancak, bu süreçte Zöhre N. hala boşanamadığı için yeşil kartı da alamadı. Zöhre N.'nin hastalığının üzerinden tam 2 yıl geçtikten sonra, geçtiğimiz günlerde dava sonuçlanarak, eşinden ayrıldı.

Boşanma kararıyla birlikte Zöhre N.'nin ailesi yeşil kartı çıkardı ancak, bu kez 2 yıl önce başlayan psikolojik sorunları da arttı. Gece-gündüz evlerinin damına çıkarak, gündüzleri güneşi, geceleri de sürekli gökyüzünü seyretmeye başlayan Zöhre N., adeta dünya ile bağlarını kesti.

Tedavi olmaktan da kaçınan genç kadın, ailesinin ısrarı sonucu hastaneye giderek tedavi olmayı kabul etti. Önceki gün baba Abuzer Batmaz ve anne Ayşe Batmaz ile birlikte Mersin Devlet Hastanesi'ne giden Zöhre N.'ya, doktorlar 150 YTL değerindeki iğneyi yeşil kart karnesine yazdı. Baba Abuzer Batmaz, kızının iyileşeceği umuduyla eczaneye iğneyi almaya giderken, annesine 'ben lavaboya gidiyorum' diyerek yanından ayrılan Zöhre N. ise, hastanede kayıplara karıştı. Kızının uzun süre lavabodan dönmemesi

üzerine gidip kontrol eden anne Ayşe Batmaz, kızının ortalardan kaybolduğunu anlayarak, hastane görevlilerinden yardım istedi. Tüm hastane görevliler tarafından arandı ancak, kadına ulaşılamadı.

Hüseyin Batmaz, kardeşinin kötü emelli insanların tuzağına düşmesinden endişelendiklerini belirterek, "Kardeşim 35 yaşında ve kilolu birisi. Son 2 yıldır dünya ile bağlantısını kesmiş, kimse ile konuşmuyordu. Onun saflığından ve sessizliğinden yararlanmak isteyen insanlar olabilir, kendisini Emniyet yetkilileri de arıyor ancak, yolda ve sokakta onu gören olursa, lütfen polise haber versin. Hepimiz zor durumdayız. Yıllardır onun iyileşmesi için mücadele ettik, şimdi ise o yanımızda bile değil. Hayatından

endişe ediyoruz" diye konuştu.

(ÖT-AB-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title