Haberler

Türk Futbolcu Şahin Şeker'in Eşi, Trafik Kazasında Can Verdi

Güncelleme:

Esentepeli futbolcu Şahin Şeker'in eşi Laura Jane, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde geçirdiği trafik kazası sonucu feci şekilde can verdi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) Girne- Tatlısu yolunda, kontrolden çıkıp, takla atan otomobilin sürücüsü İskoçya asıllı Laura Jane Şeker (27), yaşamını yitirdi. Esentepeli futbolcu Şahin Şeker'in eşi Laura Jane'in, Uğur adında 5 aylık bebeğinin olduğu öğrenildi.

OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ

Kaza, dün akşam saatlerinde, Girne- Tatlısu yolunda meydana geldi. Laura Jane Şeker yönetimindeki plakası öğrenilemeyen otomobil, virajlı yolda kontrolden çıkıp, takla attı. Kazada otomobil, hurdaya dönerken, Laura Jane Şeker de yaşamını yitirdi.

FUTBOLCU EŞİYLE KIBRIS'TA TANIŞMIŞLARDI

İskoçya kökenli Laura Jane'in, Esentepeli futbolcu Şahin Şeker'in eşi olduğu öğrenildi. Laura Jane'in tatil için geldiği KKTC'de Şahin Şeker ile tanışıp, evlendiği, çiftin Uğur isminde 5 aylık bebeklerinin olduğu belirtildi.

DEFİN İÇİN AİLESİ BEKLENİYOR

Defin işlemleri için Laura Jane Şeker'in ailesinin İskoçya'dan KKTC'ye gelmesi beklenirken, cenazenin yarın toprağa verileceği öğrenildi.

Çiftten geriye bu kareler kaldı;

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kıbrıs Girne 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (36)

KÜBRA:

MÜSLÜMAN OLARAK ÖLMÜŞTÜR UMARIM. . YOKSA AHİRETİ GİTTİ.

7
26
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Zaten siz (Raziye, Dilenci, Vay vb. ) Müslümansanız bırakalım da bize Müslüman demesinler. Ölmüş birinin arkasından böyle seviyesiz konuşmak, sizin gibi Müslüman cıkların seviyesinde bir alışkanlıktır. Unutmayın ben şuyum demekle o olunmuyor. Tıpkı Müslümanım demekle Müslüman olunmadığı gibi . . .

23
4
yanıtYanıtla
Baban:

hade lan ordan cahil.

yanıt3
yanıt13
Adınızı Yazın:

Evet cahilim çok şükür.

yanıt2
yanıt0
Çükübik:

sırf daha fazla tık alabilmek için haberi türk futbolcunun eşi diye veriyorsunuz. ölüm üzerinden bile rant peşindesiniz. bütün haber siteleri aynı ahlaksızlığı yapıyor malesef

17
4
yanıtYanıtla
Volvo alın:

Lütfen daha hızlı daha güzel görünen arabalar yerine daha dayanıklı olan arabaları tercih edin. Amacım reklam değil sadece insan hayatının önemi.

17
3
yanıtYanıtla
mavili:

hayalimdeki araba alacam günün birinde inşallah

yanıt0
yanıt0
memleket olmuş Teksas:

tanka alsınlar en sağlamı o ! yalnız insandan çok yollarda araç var nasıl olacak? tank işe yarayacakmı? bu seferde sağlam diye birbirlerinin üzerinden geçer bizim sabırsız aceleci millet ! sağlam araç tamamda kurallara uymayan bir millette sağlam araç ne işe yarar?

yanıt0
yanıt0
ali:

feci şekilde yazmak zorunda mısınız?

17
2
yanıtYanıtla
antipas:

oyle yazacakki haber deger kazansin ooooooo demeli okuyucular huzunlenmeli

yanıt3
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title