Haberler

Son dakika haber! DHA YURT BÜLTENİ - 2

Güncelleme:

Edinilen son dakika gelişmesine göre Bekçi kavga edenleri havaya ateş açarak ayırmaya çalıştı*- Antalya'da bilinmeyen bir nedenle kavga eden kişileri ayırmak isteyen bekçi havaya ateş açtı.

Bekçi kavga edenleri havaya ateş açarak ayırmaya çalıştı

*- Antalya'da bilinmeyen bir nedenle kavga eden kişileri ayırmak isteyen bekçi havaya ateş açtı.

*- Bekçinin havaya ateş açması, kavga eden kişileri ayırmaya yeterli olmadı.

Olay, dün gece saatlerinde Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Ahatlı mahallesindeki bir parkta meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı 2 kişi parkın ortasında kavgaya tutuştu. Aile bireyi olduğu gözlenen görüntülerde bir kaç kişi daha kavgaya dahil oldu. Park içerisinde kavga edenleri görenler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirirken, mahallede görevli bekçiler de kavgayı ayırmak için yoğun çaba sarf etti. Kavga edenlerin ayrılmaması üzerine bir bekçi tabancasını kararak havaya 2 el ateş açarak şahısları ayırmaya çalıştı, ancak bunda başarılı olamadı. Kavga edenleri ayırmaya çalışanlar arasında 2 kadın da bulunurken, kavga edenler yere düşünce zorlukla da olsa ayrıldı. Diğer yandan parka köpeğini gezdirmeye gelen bir kişinin kavganın ortasında kaldığı gözlendi.

Bekçiler kavgayı güçlükle ayırsa da olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kavga anı ise vatandaşların cep telefonuyla çektiği görüntülere yansıdı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

---------------

Kavga görüntüleri detay(cep telefonu)

Bekçinin silahını çıkarıp havaya ateş etme anı

Genel detaylar

HABER-KAMERA: Adem AKALAN /ANTALYA,

===========

Banyoda ölü bulundu

İZMİR'in Buca ilçesinde Gülgün İlçin (54), evinin banyosunda ölü bulundu.

Yıldız Mahallesi 206/4 Sokak'ta oturan Gülgün İlçin'den haber alamayan yakınları, durumdan şüphelenip, bugün saat 05.00 sıralarında evine gitti. Kapıyı açan olmayınca çilingir yardımıyla eve giren yakınları, İlçin'i banyoda hareketsiz yatarken buldu. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, İlçin'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Ölümü şüpheli bulunan Gülgün İlçin'in evinde Olay Yeri İnceleme ekipleri, çalışma yaptı. İlçin'in cenazesi, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

-Olay yerinden görüntü

-Genel ve detay görüntü

Haber: Halil İbrahim KARABIYIK - Kamera: Fırat AKAY/İZMİR,

======================================

45 dakikalık kovalamacada yakalandı, çantasından 1 kilo metamfetamin çıktı

Bursa'da polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayarak 30 kilometre kaçan sürücü otomobiliyle bir kamyonete çarptı. 45 dakikalık kovalamacanın ardından yakalanan şüphelinin çantasında yapılan aramada yaklaşık 1 kilogram metamfetamin ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Olay, saat 05.00 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi'nde meydana geldi. Bursa Emniyet Müdürlüğü Nilüfer Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürüttüğü istihbarat çalışmaları sonucu kentte üniversite öğrencilerinin yoğun olarak yaşadığı Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi'nde uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler takibe aldıkları 16 AJV 837 plakalı otomobili durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü M.E.(29) aracı polis ekiplerinin üzerine sürerek kaçmaya başladı. Polis ekiplerinin 30 kilometre kovaladığı M.E. kullandığı otomobille Osmangazi ilçesi Osmangazi Mahallesi Ankara Yolu Caddesi'nde bir kamyonete arkadan çarptı. Kazanın ardından otomobilden inip elindeki çantayı atarak kaçmaya başlayan M.E. polis ekiplerince yakalandı.

45 dakikalık kovalamacanın ardından yakalanan M.E gözaltına alınırken çantasında yapılan aramalarda yaklaşık 1 kilogram metamfetamin ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 44 suç kaydı bulunan M.E'nin koronavirüs tedbirleri kapsamında açık cezaevinden izinli çıktığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Görükle Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title