Haberler

44 Malatyaspor- Elbistan Belediyespor: 3-0

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 3. Grup’ta oynanan müsabakada 44 Malatyaspor, rakibi Elbistan Belediyespor’u 3-0 yendi.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 3. Grup'ta oynanan müsabakada 44 Malatya spor, rakibi Elbistan Belediye spor'u 3-0 yendi.

Yeşiltepe Stadyumunda, Osman Susamış, İbrahim Utku Erdoğan ile Tolga Özcan hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya sarı kırmızılı ekip "Kaçak avcılığa hayır" pankartı ile çıktı. 44 Malatya spor'un baskısı ile başlayan karşılaşmada ilk gol 25. dakikada geldi. Sarı kırmızılı futbolcu Harun, Ayhan'ın ara pasıyla ceza sahasında topla buluştu. Kaleci ile karşı karşıya kalan Harun takımını 1-0 öne geçirdi.

34. dakikada Ayhan'ın pasında topla buluşan Selim, ceza sahasına girerek şık bir vuruşla toplu ağlarla buluşturdu. 2-0

Karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 44 Malatya spor'un üstünlüğü ile sona ererken ikinci yarıda da sarı kırmızılı ekip rakibine göre daha üstün oyuna başladı. 65. dakikada ise sahneye bu sefer Ayhan Yaman çıktı ve topu ağlara göndererek takımını galibiyete taşıyan golü kaydetti.

Bu arada Elbistan Belediye spor'da Hüseyin Körkaya rakibine cezasahaında yaptığı sert müdahale sonrası kırmızı kart görerek oyundan çıkarıldı. Penaltı atışını kullanan 44 Malatya spor bu atıştan faydalanamayınca müsabaka 3-0 sona erdi.

Haftayı 3 puanla kapatan 44 Malatya spor'da Teknik Direktör İsmail Tekin, 8. haftayı geride bıraktıklarını belirterek kalan bütün maçları final havasında oynadıklarını söyledi. Elbistan'ın çok güçlü bir rakip olduğunu belirten Tekin, "Bugün gördük ki 44 Malatya spor gerek birinci yarı gerekse de ikinci yarı da ortaya koyduğu futbol anlayışıyla hem göze hoş gelen hem de birbirinden güzel atmış olduğu 3 golle galibiyeti yakaladı. Bir final maçımız daha geride kaldı biz geride kalan yedi hafta içerisinde hep aynı ciddiyet içerisinde aynı bu şekilde mücadelemizi devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

Oyuncuları ortaya koydukları güzel oyun nedeniyle kutlayan Tekin, "Futbolcularımız kalan 7 hafta için büyük bir güven yaşatıyorlar sonuna kadar muadelemize devam edeceğiz" dedi.

Sarı kırmızılı futbolcu Aliş ise bir seri yakaladıklarını belirterek "Bu işi kovalayacağız sonuna kadar. Galip geldiğimiz için mutluyuz takım arkadaşlarımı kutlarım" dedi. Bir diğer golcü oyuncu Ayhan'da önlerindeki Adıyaman maçında da 3 puan alarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi. Bundan sonraki maçları en iyi şekilde oynayarak şampiyonluk yarışında olmak istediklerini belirten Ayhan, "Adıyaman da ki sevdiğim insanlara da buradan selamlar olsun" dedi.

Kendisinin de Adıyamanlı olması nedeniyle önümüzdeki karşılaşmada Adıyaman spor ile oynanacak olmasını da değerlendiren tecrübeli oyuncu "Futboldur bu, duygusal bağ olmaz. Sonuçta bir netice Adıyaman halkını tanıyoruz ediyoruz, biliyoruz umarım inşallah bir sorun yaşanmaz. Hepsini tanıyoruz oradakilerde bizim kardeşlerimiz inşallah olaysız kazasız belasız bir maç olur" yorumunda bulundu.

Öte yandan, kendi sahasında aldığı 3 puanla 44 Malatya spor grupta 34 puana ulaşarak 3'üncü sıradaki yerini korudu. Gruptaki bir diğer Malatya temsilcisi Yeşilyurt Belediyesi spor ise deplasmanda Pazarcıkspor ile 1-1 berabere kalarak 12 puana ulaştı. Yeşilyurtspor grupta 12.sırada yer alıyor. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Tekin Malatyaspor Yeşiltepe Elbistan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title