Haberler

41 Yaşında Bebek Sahibi Oldu

Trabzon'da 41 Yaşındaki Nebiye Eyüp İsimli Kadın Tüp Bebek Tedavisi ile 21 Yıl Sonra Anne Oldu.

Trabzon’da 41 yaşındaki Nebiye Eyüp isimli kadın tüp bebek tedavisi ile 21 yıl sonra anne oldu.

Eşi Kenan Eyüp ile birlikte uzun yıllardır bebek sahibi olmak için çalmadık kapı bırakmadıklarını kaydeden Nebiye Eyüp, Özel Karadeniz Hastenesi’nde gördüğü tedavi sonrası tüp bebek sahibi olduğu için mutlu olduğunu söyledi. Zaman zaman çok umutsuzluğa kapıldığını ifade eden Eyüp “Bebeğim olmayacak diye çok ümitsizliğe kapıldım. Çok tedavi gördüm. Tedavi sürecinde de bebeğim olmayacak diye çok endişelendim. Doktorlarımız benimle çok ilgilendiler.Sonunda bu mutluluğu yaşadım. Allah olmayanlara da versin. Artık eşim ve benim için yeni bir hayat başlıyor. Kızımıza da Medine ismini koyduk" dedi.

Özel Karadeniz Hastenesi Tüp Bebek Laboratuvar Direktörü Dr. Ebru Hatırnaz ise Nebiye Eyüp'ün uzun yıllar bebek özlemi duyan bir hasta olduğunu belirterek "Hastamız 41 yaşında ve böyle olunca bizlerde çok mutlu oluyoruz. 40 yaşın üstünde olupta bebek özlemi duyan hastalar menopoza girmedikleri sürece hiçbir şey için geç değildir. Hastadan yumurta çıktığı sürece ve eşinden de sperm çıktığı sürece bebek özlemi duyanlar umutlarını hiçbir zaman kesmesinler" diye konuştu.

Dr. Hatırnaz, 1.5 yıldır Tüp Bebek Merkezi olarak hizmet verdiklerini kaydederek “Bu süre zarfında bin vakaya tedavi uyguladık. Dosyaları hazır bekleyen 500 vakaya daha tedavi uygulayacağız. Tüp Bebek yapmak isteyenlerin oranı her geçen gün artmaktadır. Buraya gelen hastaların yakınlarının tavsiye üzerine bu oran yükselmektedir. Yurt dışından gelen hastalarımız da var. Burada tedavi görüp bebeklerini yurt dışında doğuran çok hastamız var. Tedavi uyguladığımız hastalardan 600 tanesi hamile kaldı. 200 tanesi ise doğum yaptı. Ramazan ayı içersinde bir tüp bebek partisi yapmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

(GÖK-ÖS-BK-Y)

01.09.2007 17:16 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title