Haberler

41 Kere Maşallah

Güncelleme:

40 yaşındaki Ryan Giggs, kulübü Manchester United ile sözleşme yenileyerek 'yok artık' dedirtti.

Galli futbolcu Ryan Giggs, kulübü Manchester United ile sözleşme yeniledi.

İngiltere Premier Lig takımı Manchester United formasını giyen 40 yaşındaki futbolcu, Old Trafford'daki kariyerine 24. sezonunu ekleyecek. Kulübüyle sözleşmesini 1 yıl daha uzatan Giggs, "Mutluyum, futboldan her zamankinden daha fazla keyif alıyorum. Ancak en önemlisi, takıma katkı sağlıyorum" dedi.

Galli futbolcu, Norwich ile yarınki lig maçına çıkarsa Manchester United formasını bininci kez giyecek.

Manchester United Menajeri Alex Ferguson da "Ryan Giggs, fevkalade bir futbolcu, sıradışı bir insan" ifadesini kullandı.

Ferguson ayrıca, o her şeyiyle inanılmaz bir adam, mükemmelin ötesinde bir futbol delisi yorumunu yapıyor.

Giggs ise bu durumu soranlara çok enteresan bir cevap veriyor: "Gittikçe dahaçok oynayasım geliyor ve eskiye göre kendimi daha iyi hissediyorum, belki daha da ok oynarım" yorumunu yapıyor.

Kim bilir, belki bu biyonik adam birkaç yıl daha oynar biz de ağzımız açık seyrederiz.

KOLEKSİYONU BÜYÜYOR

Giggs, bu sözleşmeyle 40. yaş gününü de bir ManU oyuncusu ile 29 Kasım'da kutlayacakken, 12 Premier Lig, 4 Federasyon Kupası, 3 Lig Kupası ve 2 de Şampiyonlar Ligi Kupası'ndan oluşan kupa koleksiyonuna yeni gümüşler ekleme şansı elde edecek.

Giggs, United adına forma giydiği her sezon Premier Lig'de mutlaka bir gol kaydederek, Britanya futbol tarihinin en sıra dışı rekorlarından birinin de sahibi.

Kaynak: AA / Spor

Manchester United Ryan Giggs Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title