Haberler

40 Yıllık Eşini Balyozla Öldüren Koca, Savunmasında "Beni Tehdit Ediyordu" Dedi

Güncelleme:

Çorum'da, 40 yıllık eşini başına balyozla vurarak öldüren adam, mahkemede yaptığı savunmada, "Devamlı kendisi 'Burnuma kan kokusu geliyor' diye sözler söylüyordu." dedi.

Çorum'da 40 yıllık eşi Hanife Bicil'i (64) başına balyozla vurarak öldüren Ali Bicil (64), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle yargılandığı davanın ikinci duruşmasında, "Devamlı kendisi 'Burnuma kan kokusu geliyor' diye sözler söylüyordu, kendisi günlük 'Seni öldüreceğim' şeklinde tehditlerde bulunurdu" dedi.

4 ÇOCUK ANNESİ EŞİNİ, BAŞINA BALYOZ VURARAK ÖLDÜRDÜ

Olay, geçen Nisan ayında Çöplü Mahallesi'nde meydana geldi. 4 çocukları olan Ali Bicil ve eşi Hanife Bicil arasında evde tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ali Bicil eşini, balyozla başına vurarak öldürdü. Ardından polis merkezine giderek eşini öldürdüğünü söyleyip, teslim oldu. Ali Bicil, çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi. Şüpheli hakında 'Eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle Çorum 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

MAHKEMEDE OLAY GÜNÜNÜ ANLATTI

2'nci kez hakim karşısına çıkan Ali Bicil, ilk duruşmadaki ifadesini tekrarlayarak, "Olay günü sabah namazına kalktım. Eşim de kalktı. Ben bahçeyi temizlemek için dışarıya çıktım eşim de dışarıda nane ekiyordu. Belirli bir süre çalıştıktan sonra 'Hanım yemeği hazırla da yiyelim' diye söyledim bana ağıza alınmayacak hakaretler ve küfürlerde bulundu. Sonra o içeriye girdi. Ben de arkasından girdim. Yatağa yatmıştı, içeride de buna benzer küfürleri etti. Sinirlendim elime balyoz geçti, sonrasını hatırlamıyorum. Şuurumu kaybetmişim. Kendisinin psikolojik sorunları vardı. Devamlı kendisi 'Burnuma kan kokusu geliyor' diye sözlerde bulunurdu, kendisi günlük 'Seni öldüreceğim' şeklinde tehditlerde bulunurdu. Şikayet etmekten korkuyordum böyle bir şey yapsam beni orada linç ederdi. İlk ifademde olayın etkisiyle pişman olmadığımı söylemiştim ancak şimdi pişmanım" dedi.

Mahkeme, duruşmayı eksiklerin giderilmesi için ileri bir tarihe erteledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çorum 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (15)

Sağduyu:

hiçbirşey göründüğü gibi değildir. . . şimdi sor hacı amcaya öldürmezsen napardın?diye. inanın aklına bir sürü insancıl çözüm gelir. gel kırk yıl evli kal sonunda eşini öldür. yazık o kırk yıl beraber yaşanan ömre. boşuna dememişler en güçlü insan öfkesini yenebilendir. Yenemezsen bedelini ödersin. tavsiyem tepenizi attıran biri oldu mu oradan çıkın çünkü o ortamda sağlıklı düşünemezsiniz çünkü öfkenize yenilirseniz veremeyeceğiniz hesap altında ölmekten beter olursunuz. sonra da keşkeleyip durursunz

9
0
yanıtYanıtla
umıt:

OLAY NAMAZDAN SONRA OLMUŞ.

3
6
yanıtYanıtla
istanbullu:

40 yıl senin hizmetini yapmış herşey boş ya en az 40 bin üyün ününe yemek hazırlayıp koymuş tam şu zaman birbirinize lazımdınız kadın öldü sen ceza evine yazık çok yazık emeklere yılara

7
0
yanıtYanıtla
hayirli eş:

çekmiş adam çekmiş 40 yil 40 yilin sonunda indirmiş balyozu yazik oldu

3
4
yanıtYanıtla
Laz Mürteci:

Trabzonspor Burak’ı Kesinlikle Hemen Satmalı.

2
4
yanıtYanıtla
Buse Varanli:

Şiddetler Evlerimizin Içine Kadar Girdi.Ailedeki Herkes Artik Birbirinden Korkar Oldu.Bu Nasil Istir.Allahim Sen Koru;Hem Kendimizden Hem Karşınızdakilerin Şerrinden

6
0
yanıtYanıtla
tek tekçi:

adama yazık olmuş

1
3
yanıtYanıtla
Sinirli:

Cehaletin Bitmediği Ülke Türkiye Bize 100 Yıl Daha Lazım Gelişmek İçin

4
0
yanıtYanıtla
tırcı osman:

adam haklı abi, kadının kafası yanmış, ölmemek için öldürmüş abey

0
3
yanıtYanıtla
EGEMEN:

YAŞAMAK İÇİN ÖLDÜR. . BU HABERİN BAŞLIĞI BU OLMALIYDI.

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title