Haberler

40 Yıldır Cebinde Acı Biber Taşıyor

Güncelleme:

Samsun'da 55 yaşındaki Nail Memiş isimli bir vatandaş 40 yıldır cebinde acı biber taşıyor. Acı biber olmadan yemeklerden tat alamadığını belirten vatandaş mide kanaması geçirdiğini ancak yine biber tutkusundan vazgeçemedi.

Samsun'daçocukluğundan beri acı biber yeme alışkanlığı olan55 yaşındaki Nail Memiş isimli bir vatandaş 40 yıldır cebinde acı biber taşıyor. Acı biber olmadan yemeklerden tat alamadığını belirten Memiş, günde 5-10 tane biber yediğini,mide kanaması geçirdiğini ama yine de yemekten vazgeçmediğini söyledi.

CEBİNDE TAŞIDIĞI BİBERLERİ LOKANTADA ÇIKARTIP YİYOR

Samsun'da 55 yaşındaki Nail Memiş isimli bir vatandaş 40 yıldır cebinde acı biber taşıyor. Çocukluğundan beri acı biber yeme alışkanlığı olan Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Nail Memiş'in bu alışkanlığı tutkuya dönüştü. Kırk yıldır cebinde sürekli acı biber taşıyan Memiş, yemek yemek için oturduğu lokantada hemen cebindeki biberleri çıkartıp afiyetle yiyor. Acı biber olmadan yemeklerden tat alamadığını belirten Memiş, günde 5-10 tane biber yediğini söyledi.

MİDE KANAMASI GEÇİRDİ YİNE DE YİYİYOR

Acı biberi çok sevdiğini belirten Memiş, "Her yerde taze biber bulamadığım için 40 yıldır cebimde biber taşırım. Yemeğin yanında taze biber olmazsa yemeğin tadını alamıyorum. Kendi bahçemde yetiştiriyorum. Turşusunu da kuruyorum. İyi oluyor. Her yemekte iki tane yerim. Devamlı cebimde biber taşıyorum. Mide kanaması geçirdim yine biber yiyorum. Kalp, şeker, tansiyon hastasıyım. Biber yedim mi bir şey olmuyor. Kızardığı zaman günde 5-10 tane yerim. Sarımsaklı yoğurtla yediğim zaman sayısı belli olmaz. Ama cebimde iki tane gezdiriyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Samsun Komik - İlginç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (63)

Ziver keklik:

Sunepe yesen ne yemesene

109
1
yanıtYanıtla
Pehhhh:

Haberciliğe bak... Yazıkkk

19
4
yanıtYanıtla
reis:

ne varmış bence gayet güzel bir haber. böyle eski tarz güzel haberleri özledik. psikolojimizi bozan haberler mi istiyorsun sen

yanıt6
yanıt10
Cerrah:

Ne yani Aleyna Tilki ya da Kerimcan haberi daha mı cazip gelirdi...

yanıt6
yanıt0
Hasfg:

Kaç gündür buhaberden gınagi kaldırın artiiiiiikkkkkkkk

17
1
yanıtYanıtla
DEVE:

Habercilik bitmiş :) Arada bir her gün osuran adam, tatlı sevmeyen çocuk haberi de olur :)

13
2
yanıtYanıtla
METO:

Zehir Gibi Ossurur Bu Dayı Varya Ailesi Evde Gaz Maskesiyle Dolaşıyordur.

9
3
yanıtYanıtla
FARFULi HAVULi.:

Turp Yesin Mesela Esek Turpu Tat almayanlara öneri Mideyi acayip calistirir birde cok iyi osturtur.

7
4
yanıtYanıtla
Mert:

Bu salak haberi kaç gün daha tutacaksınız burada çok merak ediyorum...

10
1
yanıtYanıtla
rengiz:

Bune ya çok önemli bisrymis gibi kaç gündür.baskabisey yokmu sayfayı dolduracak.adamin biri biberi çok seviyomus.habere bak??

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title