Haberler

4. Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

Edirne'de 4. Yoğun Bakım Hemşireliği Eğitim Programı Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesinde başladı.

Edirne'de 4. Yoğun Bakım Hemşireliği Eğitim Programı Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesinde başladı.

Programda 14 hemşire 6 hafta boyunca eğitim alacak.

Program hastanede düzenlenen programla başlatılırken, programa Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Ali Kaya, Hastane Başhekim Uzman Dr. Rızvan Orhan katıldı.

Amacın hastalara yeni uygulamalar ışığında daha verimli, daha nitelikli bir hizmet sunmak olduğunu belirten Ali Kaya, şunları kaydetti:

"Eğitimimize katılan Türkiye'nin çeşitli illerinde görev yapan hemşirelerimizi Edirne'de ağırlayarak, yoğun bakım alanında mesleki bilgilerinin arttırılmasını, yeni beceriler kazanmalarını hedefliyoruz. Ayrıca Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesini eğitim merkezi haline getirme yolunda önemli adımlar atıldı.

Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Merkezi Yetki Belgesine de sahip olan hastanemizde eğitimler yıl boyunca sürecektir. Balkanların sağlık üssü olarak nitelendirilen, bölgemiz ve sağlık turizmi açısından büyük önemi olan Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi üstlenmiş olduğu misyonla çıtayı her geçen gün daha yükseğe taşıyarak eğitime de ağırlık vermiştir. "

Kaynak: AA / Güncel

Ali Kaya Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title