Haberler

4 Yıl Sonra Üçüz Bebek Sürprizi

Malatya'da 4 Yıldır Bebekleri Olmayan Derya-nihat Şener Çifti, Üçüz Bebek Sahibi Oldu.

Malatya'da 4 yıldır bebekleri olmayan Derya-Nihat Şener çifti, üçüz bebek sahibi oldu.

Çocuk hasreti çeken Derya-Nihat Şener çifti, Malatya Mavi Nokta Hastanesi'nde gerçekleştirilen operasyonla, bin 800 gram ağırlığında iki kız, bir erkek çocuk sahibi oldu. Operasyonu gerçekleştiren Mavi Nokta Hastanesi Kadın Doğum Ünitesi Doktorlarından Op.Dr. Übeyt Akçin, Şener ailesinin üçüz bebeklerinin olmasının kendilerini sevindirdiklerini belirterek, "Tüp bebek yöntemi ile elde ettiğimiz bu gebelik sürecinde oldukça hassas ve dikkatli takip edilen hastamız bebeklerine sorunsuz olarak kavuşmuştur.

Üçüz gebelikler çoğu zaman erken doğarak hayatlarını kaybediyorlar. Bunun için yeni doğan yoğun bakım ünitelerinin her açıdan yeterli olması gerekir. Maalesef Malatya'mız bu konuda yetersiz. Dileriz hiçbir aile çocuklarını bu sorun yüzünden kaybetmez. İlerde de böyle sevinçler yaşamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Üçüz bebeklerin sevincini yaşayan anne Derya Şener ise "4 yıldır çocuğumuz olmuyordu. Eşimle birlikte Ankara'da tedavilere başladık. Çok güzel bir duygu. Bebeği olmayan tüm annelere de Allah nasip etsin. Çok mutluyum" dedi.

(FD-OÇ-HE-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title