Haberler

4 Yaşındaki Çocuğa Cinsel Taciz İddiası

Eyüp'te kaybolan ve bir süre sonra bulunan 4 yaşındaki çocuğun vücudunda enjektör izlerine rastlayan aile, hastaneye başvurdu. Muayenede kalçasında kırılmış bir iğneye rastlayan doktorlar, çocuğa cinsel tacizde bulunulmuş olabileceği gerekçesiyle polis ve adli tabipliğe başvurdu.

Alınan bilgiye göre, ailesi ile birlikte akraba ziyareti için İstanbul'a gelen T.U. , çocukları 4 yaşındaki Enes Samet ve 5 yaşındaki Zeynep'i annesi Emine ile birlikte Eyüp Sultan Camii'ne bıraktı. Cami avlusunda gezen küçük Samet, bir süre sonra ortadan kayboldu. Anne, bunun üzerine polise başvurdu. Aynı gün bir kaç saat sonra karakola getirilen çocuk, annesine teslim edildi. Başakşehir'deki akrabalarının evine götürülen çocuğun vücudunda enjektör izlerine rastlanınca aile, çocuklarını acil olarak Vakıf Gureba Hastanesi'ne götürdü. Baba, çocuğunun kaçırıldığını iddia etti. Olayı anlatan baba, "İzmit'ten akraba ziyareti için İstanbul'a gelmiştik. Eşimle birlikte Eyüp Sultan Camii'ne bıraktım. Cami avlusunda bir anda kaybolmuş. Kaybolduktan sonra eşim karakolda aynı gün bulmuş. Akşam eve geldiğimde vücudundaki iğne izlerini fark ettik. Çocuğumun kaçırıldığını düşünüyorum. Bir kaç hastane dolaştıktan sonra çocuğumu buraya getirdim. Çocuğumun kaçırıldığını düşünüyorum" dedi.

Çocuğu muayene eden Vakıf Gureba Hastanesi Ortopedi Klinik Şefi Prof. Dr. Hakan Gürbüz ise, "Çocuk, 23 Mayıs'ta ailesi ile birlikte hastaneye geldi. Çok şüpheli bir durumu vardı. Kalçasında 5 adet iğne izine rastladık. Çok durgun bir hali vardı ve hiç konuşmuyordu. Kalçasındaki kırılmış enjektör ucunu çıkartıp apseyi tedavi ettik. Olay, başvurumuz üzerine adli tabiplik tarafından da inceleniyor. Yani hırpalanmış çocuk sendromu üzerine tacize uğramış çocuk tablosu olacağını düşünüyoruz" diye konuştu.

Polis de olayla ilgili soruşturma başlattı. Adli tabiplikten alınacak rapora göre soruşturmanın yönü belirlenecek.

(ÖFA-CİN-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title