Haberler

4 Milyon YTL Kaybettiler

Şehitlerimize Saygı İçin İptal Edilen Konser ve Organizasyonların Sayısı 100'ü Geçti.

ŞEHİTLERİMİZE SAYGI İÇİN İPTAL EDİLEN KONSER VE ORGANİZASYONLARIN SAYISI 100'Ü GEÇTİ.

Yemekli bayi toplantıları artık şarkıcısız yapılıyor. İptallerin sanatçılara ve sektöre faturasının yaklaşık 4 milyon YTL olduğu belirtiliyor.

Teröristlerin şehit ettiği Mehmetçilerimiz'e saygı ve yüreklerimizde hâlâ taze olan acıları nedeniyle son bir aydır eğlence dünyasında yas vardı. Sanatçılar konserlerini iptal ettiler. Şirketler de yemekli bayi toplantılarını şarkıcısız düzenledi. Son bir aydır iptal edilen konser ya da eğlenceli organizasyon sayısı 100'e ulaştı. Şarkıcı, müzisyen, ses ve ışık teknisyenleri ile menajerlerden oluşan sektörün, bu süredeki toplam maddi kaybının 4 milyon YTL'yi bulduğu tahmin ediliyor. Kenan Doğulu Eskişehir, Ankara, İzmir, Adana ve Gaziantep'te vereceği konserleri şimdilik ileri bir tarihe erteledi.

KİMLER YOK Kİ...

Ancak ertelenen konserlerin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği belli değil. Hande Yener, Demet Akalın, Ajda Pekkan ve Serdar Ortaç'ın da son bir ay içinde 4'er konserlerinin iptal olduğu öğrenildi. Konseri iptal edilen sanatçılar arasında Murat Boz, Ajda Pekkan ve Özcan Deniz de var.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

title