Haberler

5 Kırmızı Kartın Çıktığı Maçta Fenerbahçe Beşiktaş'ı 2-1'le Geçti

Güncelleme:

Fenerbahçe, iki takımın da 9 kişi kaldığı maçta evinde Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti, bir Kadıköy maçından daha galip çıktı. Mücadele bittikten sonra Oğuzhan da oyun dışında kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 yendi.

Maça iki takım da orta saha mücadelesi şeklinde başlarken, golü bulan Fenerbahçe oldu. 18. dakikada Mehmet Ekici'nin sağdan ortasında ceza sahasında Medel ile ikili mücadeleye giren Janssen yerde kaldı. Maçın hakemi Ali Palabıyık penaltı kararı verdi. 20'nci dakikada penaltıyı kullanan Giuliano, Fenerbahçe'yi öne geçiren isim oldu.

ÖNCE ATİBA, SONRA OZAN GOLÜ KAÇIRDI

İlk yarıda iki takım da birer kez gole yaklaştı. Önce Atiba ardından da Ozan Tufan golü bulamadı. İlk yarının son 2 dakikasında ise kırmızı kartlar geldi. 43. dakikada Beşiktaş 10 kişi kaldı. Karşılaşmanın 41. dakikasında sarı kart gören Quaresma, 2 dakika sonra Mehmet Ekici'yle girdiği mücadelenin ardından hakem Ali Palabıyık'tan ikinci sarı karttan kırmızı kartı görerek oyun dışında kaldı.

NETO KIZARDI!

45. dakikada bir kırmızı kart da Fenerbahçe gördü. Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Cenk Tosun, Neto'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Hakem Ali Palabıyık, bariz gol şansı olduğu gerekçesiyle son oyuncu olan Neto'yu doğrudan kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

İlk yarının kalan süresinde iki takım adına da önemli bir gol pozisyonu yaşanmadı ve devre arasına Fenerbahçe 1-0 üstün girdi.

CENK GOLE YAKLAŞTI, OZAN BOŞ KALEYE ATAMADI

İkinci yarıda Beşiktaş beraberlik için bastırdı. 69'da Cenk'in nefis kafa vuruşunu Kameni çıkardı. Ardından Fenerbahçe'de Ozan Tufan bomboş kaleye golü atamadı.

85. dakikada Fenerbahçe 2. kez penaltı kazandı. Jannsen'in sürüklediği atakta Ali Palabıyık, Giuliano'nun şutunda Atiba'nın elle müdahale ettiği gerekçesiyle bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Daha önce sarı kartı olan Atiba da oyunda atıldı. Atışı kullanan Janssen farkı 2'ye çıkardı.

BEŞİKTAŞ GOLÜ BULDU AMA...

Golden hemen sonra bu kez Beşiktaş farkı bire indirdi. Oğuzhan'ınortasında Negredo indirdi, babel sakoru 2-1'e getirdi. 87. dakikada bu kez Fenerbahçe 9 kişi kaldı. İsmail Köybaşı, Oğuzhan'a yaptığı faulun ardından direk kırmızı kart gösterdi.

Mücadelede başka gol olmadı ve Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 yendi. Sarı lacivertliler böylece puanını 11'e yükseltti. İlk kez yenilen Beşiktaş ise 13 puanda kaldı.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Ali Palabıyık Mehmet Ekici Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title