Haberler

4 Kardeş, Bağevinde İple Asılı Bulundu

Yaşları 22 ile 33 arasındaki 2'si kız 4 kardeşin, babalarına ait bağevinde iple tavana asılı cesetleri bulundu.

Kahramanmaraş'ta yaşları 22 ile 33 arasındaki 2'si kız 4 kardeşin, babalarına ait bağevinde iple tavana asılı cesetleri bulundu. Ölümleri şüpheli bulunan kardeşlerin annelerinin de 2 gün önce İstanbul'da yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Olay, saat 19. 00 sıralarında merkeze bağlı Dereli Köyü yakınlarındaki Av. N.Ş'ın yazlık olarak kullandığı bağevinin özel bekçisi, polise yaptığı ihbarla ortaya çıktı. Bekçi, bir süre haber alamadığı Av. N.Ş.'ın çocuklarını merak edip eve girdiğinde, Berroris, Raden adlı erkek kardeşler ile Rulin ve Sacen'in ayrı ayrı tavana asılı cesetleriyle karşılaştı. Polise yapılan ihbar üzerine Emniyet Müdürü Mustafa Aydın da olay yerine geldi. Aydın, yaptığı ilk incelemede olayın intihar görüntüsü verdiğini, ölenlerin annelerinin de 2 gün önce İstanbul'da vefat ettiğini ve ev sahibi avukata ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.

Ancak, olay yerinin polisin sorumluluk alanı dışında olması nedeniyle jandarmaya bilgi verildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri Av. N.Ş'a ulaşmaya çalıyor.

Bu arada Avukat N.Ş.'ın mitolojiye aşırı ilgili olduğu bu nedenle de çocuklarına ilginç isimler koyduğu belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title