Haberler

4. Heritage İstanbul" Sona Erdi

Restorasyon, arkeoloji ve müzecilik teknolojilerini aynı çatı altında buluşturan "Heritage İstanbul" sona erdi.

Restorasyon, arkeoloji ve müzecilik teknolojilerini aynı çatı altında buluşturan "Heritage İstanbul" sona erdi.

Fuardan yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün desteğiyle TG EXPO tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen kültür atölyesi, kültürel miras sohbetleri, fuar ve konferansı 10 bine yakın kişi ziyaret etti.

Bu yıl 100'e yakın konuşmacının yanı sıra 15 ülkeden 200'e yakın firma katılımcısını ağırlayan fuar, ulusal ve uluslararası birçok yöneticiyi, B2B buluşmalarla bir araya getirdi.

Hilton İstanbul Convention Exhibition Center'da gerçekleştirilen fuar, kültürel miras alanında yönetici, çalışan, ulusal ve uluslararası sivil toplum kuruluşu, arkeolog, mimar, müzecilik profesyoneli akademisyen ve öğrencileri buluşturdu.

Heritage İstanbul'un konuşmacıları arasında tarihçi yazar İlber Ortaylı, ICOM Mısır Başkan Yardımcısı Muhammed ABD el-Maguid, Tamschick Media+Space GmbH Ceo'su Marc Tamschick, Tate Museum Dijital İçerikler Direktörü Hilary Knight, Haus der Kunst Müzesi Sanatçılar Kurumu Başkanı Berkan Karpat, Expona, Museum Exhibition Network Kurucu CEO Dr. Alex Susanna ve ebru sanatçısı Garip Ay yer aldı.

Heritage İstanbul'un ardından, 30 Eylül - 2 Ekim arasında TG EXPO tarafından Abu Dabi'deki National Exhibiton Center'da "Heritage Middle East" düzenlenecek.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul CEO Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title