Haberler

4. Geleneksel Ashab-I Kehf Wushu Şampiyonası

Esenlik Malatya Belediyespor wushu takımı, Kahramanmaraş'ta her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ashab-ı Kehf Wushu Şampiyonasına iddialı gitti.

Esenlik Malatya Belediyespor wushu takımı, Kahramanmaraş'ta her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ashab-ı Kehf Wushu Şampiyonasına iddialı gitti.

Malatya'daki şampiyona hazırlıklarının ardından 40 sporcuyla Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesinde düzenlenecek 4. Geleneksel Ashab-ı Kehf Wushu Şampiyonasına katılacak olan Esenlik Belediyespor Wushu takımı, birincilik kupasıyla Malatya'ya dönmeyi hedefliyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Esenlik Belediyespor Wushu Takım Antrenörü Hasan Basri Karakuş, "Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesinde yapılacak 4. Geleneksel Ashab-ı Kehf Wushu Şampiyonasına Esenlik Belediyespor Kulübü olarak 40 sporcuyla katılacağız. Minik, yıldız ve genç kategorilerindeki müsabakalarda takım olarak mücadele edeceğiz. Malatya'da wushu sporu, sadece Esenlik Belediyespor Kulübü bünyesinde yapılıyor. Bugüne kadar Türkiye Şampiyonlukları kazanan sporcularımız var. İnşallah 4. Geleneksel Ashab-ı Kehf Wushu Şampiyonası'nda da takım halinde birinci olup, kupayı Malatya'ya getirmeyi düşünüyoruz" dedi.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerine dikkat çeken Karakuş, şöyle konuştu: "Yaklaşık iki yıldan beri Malatya'da wushu sporunu yapıyoruz. Çok iyi hazırlık dönemleri geçirdik. Bu yıl Türkiye Şampiyonasına minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde katıldık. 4. Geleneksel Ashab-ı Kehf Wushu Şampiyonasına bu anlamda hazırız." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kahramanmaraş Hasan Basri Türkiye Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title