Haberler

4 Eylül Stadı'nda Kar Temizliği

Sivas'ta Bugün Oynanacak Olan Sivasspor-çaykur Rizespor Karşılaşması Öncesi 4 Eylül Stadı'nın

Sivas'ta bugün oynanacak olan Sivasspor-Çaykur Rizespor karşılaşması öncesi 4 Eylül Stadı'nın

zemininde biriken kar tabakası görevliler tarafından temizlendi. Yarım metre kalınlığa ulaşan kar kamyonlarla stat dışına çıkarıldı.

Turkcell Süper Ligi 19. haftasında kendi sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Sivasspor'un maçı oynayacağı 4 Eylül Stadyumu'nda kar temizleme çalışması yapıldı. Çim zemin üzerinde yarım metreye ulaşan kar tütlesini temizleyebilmek için Gençlik İl Spor Müdürlüğü personeli seferber oldu. 56 kişinin katılımıyla yapılan çalışma sonucu, kar tabakası iş makinalarının yardımıyla kamyonlara yüklenerek stat dışına çıkarıldı. Çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, "Perşembe gününden bu yana sürekli temizlik yapıyoruz. Stadı futbol oynamaya elverişli hale getirdik. Gözlemci ve hakem arkadaşlar stadı gezdi ve futbol oynanabilir olduğunu söylediler. Zeminde buzlanma var. Buna da kar ile karışık yağmur neden oldu. İnşallah karşılaşma oynanacak. Bütün personelimiz şu an burda çalışıyor" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title