Haberler

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve bir grup öğrenci, hayvan barınağını ziyaret etti

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Hayvan Hakları Derneği üyeleri ile bir grup öğrenci hayvan barınağını ziyaret etti.

Bodrum-Milas karayolu üzerinde bulunan barınağı ziyaret eden Kocadon ve öğrenciler, hayvanlarla bir süre zaman geçirdi. Kocadon ve öğrenciler yavru köpekleri kucaklarına alarak sevgi gösterisinde bulundu. Öğrencilerin yaptıkları çeşitli hayvan figürlerinden oluşan resimler barınağın tel örgülerine asılarak sergilendi. Kocadon, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocuklara hayvan sevgisini aşılamak için çalıştıklarını söyledi.

Barınağın yaptıkları çalışmanın ardından daha modern bir hale geldiğini ifade eden Kocadon, "Buraya yeni ve modern bir yer kazandırdık. Veteriner arkadaşlarımız her zaman görev başında. Ben bütün gönüllüleri kutlamak istiyorum, hepsi hayvanlara birer evladı gibi sahip çıktılar ve sağlıklı bir ortamda barınıyorlar. Önemli olan çocuklara da hayvan sevgisini aşılamak" dedi.

Bodrum Hayvan Hakları Derneği Başkanı Füsun Ulsu ise 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle barınağa ziyarette bulunduklarını ifade etti.

Etkinlikte öğrenciler hayvanların yiyecek verdi. - Muğla

Kaynak: AA / Yerel

Bodrum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title