Haberler

4. Atık Teknolojileri Sempozyumu ve Sergisi

Güncelleme:

Önemli isimler atık sektöründeki yatırım ve gelişim fırsatlarını değerlendireceklerini panelde bir araya gelecek.

IWES 2012 – 4. Atık Teknolojileri Sempozyumu ve Sergisi

IWES 2012 öncesinde gündem atık sektörü gelişim fırsatları

Sektörel Fuarcılık tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek Atık Teknolojileri Sempozyumu ve Sergisi - IWES 2012 öncesinde konunun uzmanı önemli isimler atık sektöründeki yatırım ve gelişim fırsatlarını değerlendireceklerini panelde bir araya gelecek. Panele TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü Recep Şahin katılacak.

Sektörel Fuarcılık tarafından WOW Otel İstanbul'da düzenlenecek panelde TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya "Çevre ve Atık Sektöründe Gelişim Potansiyeli ve Etkenler" başlıklı bir sunum gerçekleştirecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çevre Yönetimi Genel Müdürü Recep ŞAHİN ise "Türkiye AB Çevre Fasılları Müzakerelerindeki Gelişmeler ve Bu Gelişmelerin Sektörümüze Olan Etkileri" konusunda bir konuşma yapacak.

Atık Teknolojileri Sempozyumu ve Sergisi - IWES 2012, Türkiye'nin en büyük enerji ve çevre konferanslarını düzenleyen sektörünün lider kuruluşu Sektörel Fuarcılık tarafından, 15 - 16 Kasım 2012 tarihleri arasında WOW Convention Center'da gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Recep Şahin Erol Kaya Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title