Haberler

4-10 Şubat Haftası Burç Yorumları

Güncelleme:

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, burçların yeni haftadaki durumunu yorumladı.

KOÇ: Arkadaşlarınızla bolca vakit geçirebilirsiniz. İlahi destek bu hafta yanınızda olacak. Sevdiği olanlar duygusal uyumu zirvede yaşayabilirler.Başınızı ani kazalara karşı korumalısınız.Hafta sonuna doğru kariyerle ilgili olarak zorlanabilirsiniz. Yurt dışı, hukuki ve eğitim konularında şanslı etkiler devrede.

BOĞA: İşte beraber çalıştığınız insanlarla uyumu yakalayacaksınız. Nereden geldiğini anlamadığınız fırsatların yanında, aniden gelişen sorunlarla da uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Hafta sonuna doğru kredi, miras, ek gelirler gibi konularda şans sizden yana olacak. Yolculuk, eğitim veya hukuksal konularda sorun çıkabilir.

İKİZLER: Eşinizin kadın akrabalarıyla sorun yaşayabilirsiniz. Genel olarak kariyerde, ortaklık ve eş ile ilgili konularda şanslı olacağınız bir dönem. Hafta başında yolculuk, hukuk; hafta sonuna doğru ise kredi, ek gelirler konularında zorluklar yaşayabilirsiniz. Ticarette, elektronik cihaz veya araba alımında aldanmaya dikkat.

YENGEÇ: Eşiniz veya ortağınız geçmişteki emeklerinin karşılığını alacak. İş ve günlük hayatınızda işlerinizi kolayca çözebileceksiniz. Yeni bir eğitime başlayabilir, hukuki bir konuda hakkınızı arayabilir, yolculuk yapabilirsiniz. Hafta sonuna doğru eşiniz ya da ortağınızla eski sorunları gündeme getirirseniz ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz.

ASLAN: Evlilik veya ortaklıkla ilgili konularda duygu-mantık dengesini kurarak akılcı kararlar verebilirsiniz. İş ve günlük hayatta yoğun tempo ile zorlayıcı etkiler oluşabilir. Kariyerinizle, konumunuzla ilgili ani fırsatlar çıkabilir. Ancak görünenin arkasındakine de bakmadan karar vermemeniz gerekiyor.

BAŞAK: Bu hafta günlük işlerle veya sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Devam eden bir sağlık sorunu varsa, bu hafta tedaviden olumlu netice alabilirsiniz. Bekar olanlar sevgilileriyle, evli olanlar ise çocuklarıyla ilgili zorluklar yaşayabilirler. Aileniz bu hafta tam anlamıyla size destek olup, şansınız olabilirler.

TERAZİ: Bekar teraziler mantıklarını da kullanarak yeni bir aşka yelken açabilirler. Çocuğu olanlar onlarla doğru iletişim kurabilirler. Aile içinde bazı huzursuzluklar olabilir. Kardeş veya yakın arkadaşlarınız arabuluculuk yaparak sizi destekleyebilirler. Ortağınızla da ani sorun gelişebilir. Doğru iletişim şekli çözüm sağlayacaktır.

AKREP: İş yerinde ya da günlük hayatta bazı dedikodular canınızı sıkabilir. Kardeş, kuzen ve yakın arkadaşlarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz. Ailenizle bol zaman geçirmek iyi gelebilir. Ayrıca bu hafta maddi gelirlerinizle ilgili artışlar ve şanslar yüzünüzü güldürebilir. Başınızı ani kazalara karşı korumalısınız.

YAY: Kardeşlerinizle vakit geçirebilir, yeni bir araba veya elektronik eşya alabilirsiniz. Maddi kazançlarınızı almakta zorlanabilirsiniz. Sevgilisi olanlar ani anlaşmazlıklar yaşayabilirler. Çocuğunuz kafasını aniden bir yerlere çarpabilir. Dikkat. Kilo almaya meyilli olacaksınız. Kendi şansınızı kendinizin yaratacağı bir hafta.

OĞLAK: Haftaya yorgun ve bezgin başlayabilirsiniz. Kardeş veya yakın arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmalardan kaynaklı sorun yaşayabilirsiniz. Maddi kazançlarınıza ve öz değerinizle ilgili konulara odaklanacaksınız. Gizli bir hayranınız olduğunu öğrenebilirsiniz. Hafta sonu dostlarla eğlenerek geçirebilirsiniz.

KOVA: Geçmiş hatalardan kaynaklı sorunlar ortaya çıkarak canınızı sıkabilir. Ancak bu hafta duygu-düşünce dengesini sağlayarak bu sorunları kolayca çözebilirsiniz. Kazançlarınızın tahsilatıyla ilgili olarak işverenle aranızda anlaşmazlıklar çıkabilir. Arkadaş çevrenizden birisiyle ani bir aşk gelişebilir.

BALIK: Kendinizi kısır bir döngü içinde hissedebilirsiniz. Etrafınızdaki kadınlarla ilgili yanılmalar ve hayal kırıklıkları söz konusu olabilir. Arkadaş çevrenizde devam eden sorunlar yeniden gündeme gelebilir. Bu hafta kariyerinize veya statünüze odaklanırsanız istediğiniz sonuçları alabilir, istediğiniz noktaya gelebilirsiniz.

Not: Doğum haritası parmak izi gibidir. Burçlar sadece %20 sonuç verir. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın.Sevgiyle kalın.

Karma Astrolog

Aysun Köşker Koç

Kaynak: Haberler.com / Astroloji

Astroloji Kadın Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title