Haberler

3x3 basketbol turnuvasında dereceye giren takımlar ödüllerine kavuştu

Güncelleme:

- 3x3 basketbol turnuvasında dereceye giren takımlar ödüllerine kavuştu Fatih'te 3x3 basketbol turnuvasında dereceye giren takımlar ödüllerini Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan'ın elinden aldı.

- 3x3 basketbol turnuvasında dereceye giren takımlar ödüllerine kavuştu

İSTANBUL - Fatih'te 3x3 basketbol turnuvasında dereceye giren takımlar ödüllerini Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan'ın elinden aldı. Turnuvaya 4 farklı kategoride 120 takım katıldı.

Fatih Belediyesi 24-25 Ekim tarihleri arasından Fındıkzade Çukurbostan Yaşam Merkezi'nde 3x3 basketbol turnuvası düzenledi. Bu yıl 7'incisi düzenlenen turnuvaya küçükler, yıldızlar ve büyükler olmak üzere 4 kategoride 120 takım katıldı. Takımlar 3 oyuncu ve 1 yedek oyuncudan oluştu. Son derece heyecanlı ve çekişmeli maçlara sahne olan turnuvanın ödül töreni, dün final maçlarının tamamlanmasının ardından yapıldı. Turnuvada dereceye giren takımların ödülleri Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan tarafından takdim edildi.

"Fatih, 5 yıl içinde amatör sporlarda ve sporcu yetiştirmede İstanbul'un en iyi ilçesi olacak"

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan final maçları öncesin yaptığı açıklamalarda, "3X3 sokak basketbol turnuvamızı geçen yıl da düzenlemiştik bu yıl da pandemi koşularında düzenliyoruz. Fakat sevindirici kısım şu 120 takım katıldı ve değişik kategorilerde yarıştılar. 2 günlük bir müsabakaydı. Bugün final maçları oynanacak ve turnuvayı kapatmış olacağız. Sevindirici şeyi şu gençlerimizin spora müthiş bir ilgisi var. Bu çok sevindirici. Ben şuna inanıyorum spor ve spor faaliyetleri ne kadar artarsa gençler zararlı alışkanlıklardan o kadar uzaklaşıyor. Bilimsel veriler de bunu öngörüyor. Fatih'te hızlı bir şekilde tesisleşme yapıyoruz. 4 ayrı kapalı spor salonu inşaatımız devam ediyor. Mevcut spor alanlarımızı da yeniledik. 5 yıl içerisinde Fatih amatör sporlarda ve sporcu yetiştirmede İstanbul'un en iyi ilçesi olacak" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ergün Turan basketbol İstanbul Fatih Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title