Haberler

38. Sabıkasında Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Samsun'da iki kardeşten biri 38, diğeri ise 20. hırsızlık sabıkasında güvenlik kamerasına yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kale Mahallesi'nde bir mağazadan H.S.'e ait çatandan 115 YTL çalınmasının ardından durum polise bildirildi. Olay yerine gelen polis eşkal aldıktan sonra güvenlik kameralarından yaptığı inceleme neticesinde hırsızlık olayını gerçekleştiren kişileri tanıdı. Hırsızlığı gerçekleştirenin 37 ayrı hırsızlık ve yankesicilik suçundan sabıkası bulunan P.Ö.(25) ve 19 ayrı suçtan sabıkası bulunan kardeşi G.Ö.'nun olduğunu belirledi.

Kardeşlerin Baruthane Mahallesi'nde bir evde olduklarını tespit eden Samsun Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları baskınla P.Ö.'ü yakaladı. Firarda olan kardeşi G.Ö.'nün ise yakalanmasına çalışılıyor. Samsun Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen P.Ö., kendisini görüntüleyen basın mensuplarına gülümseyerek polis otosuna bindi. Adliyeye çıkarılan P.Ö. tutuklanırken, kardeşi hakkında ise gıyabi tutuklama kararı çıkarıldı.

(MD-SA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title