Haberler
Güncelleme:

38 derece ateşi olan eşini kabul etmeyen özel hastanelere isyan eden Umut Oğuz, soluğu devlet hastanesinde aldı

Oyuncu Umut Oğuz'un idrar yollarındaki rahatsızlığı nedeniyle ateşi 38'e çıkan eşini hiçbir özel hastane kabul etmedi. Yaşadığı duruma video çekerek isyan eden oyuncu, Başakşehir Şehir Hastanesi'ne giderek eşini tedavi ettirdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (71)

COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Oraya lütfen hastahane demeyin 7 yıldızlı otel gibi yapanlardan emeği geçenlerden Allah razı olsun

79
9
yanıtYanıtla
selim:

işte önyargılı olmayalım, şizofren ideoloji hastalığı bize hiçbirşey katmaz. . yapılan şehir hastaneleri hakikatem müthiş bir hizmet emeği geçenlere teşekkür etmeliyiz. . siyasi düşüncelerle herşeye karşı çıkmak ahmaklıktır. .

60
4
yanıtYanıtla
fehdat:

devlet hastaneli cok güzel bakıyorlar allah razı olsun devlet hastanelerine

49
0
yanıtYanıtla
dilek:

ŞEHİR HASTANELERİNE NEDEN SALLIYORDU ACABA MERAK ETTİM. HİÇ BİR ZAMAN VE ELZEM Bİ DURUM OLMADIKÇA ÖZEL HASTANE ÖZEL OKUL VB. ÖZEL OLAN HİÇ Bİ ŞEYİ TERCİH ETMEMEYE ÇALIŞIRIM. ÇÜNKÜ GÜVEN VERMİYORLAR . ACABA PARA İÇİN Mİ SORUSU HEP KAFAMDA KALIYOR. AMA DEVLET HASTANESİ HER ZAMAN GERÇEKCİ YAKLAŞIR. GEÇMİŞ OLSUN . . . .

33
6
yanıtYanıtla
Fatih:

Evet işler biraz ağır ilerler ama sonuçtan memnun kalırsın

yanıt1
yanıt0
Hatice arık:

Allah devletimizi erdogani korusun bizlericok korudu

22
13
yanıtYanıtla
halim:

Devlet hastaneleri daha iyi özel hastaneler netice itibariyle ticari yerler ve doğal olarak öncelikleride paradır

34
0
yanıtYanıtla
bozkurt:

varolan hizmeti siyasi ve ideolojik ahmaklılarla kirletmek ancak SAMAN kafalıarın yöntemidir. . . emeği gecenlerden Allah razı olsun. . .

31
2
yanıtYanıtla
...:

Devlet hastaneleri candır. Hakikaten çok sıra bekleseniz dahi işlemleriniz ve tüm tetkikleriniz yapılıyor. Şehir hastanesine henüz gitmedim umarım gitmek zorunda da kalmam ama Allah başımızdan eksik etmesin. Siyasi görüş nedeni ile bunu inkar etmek haksızlık olur.

30
3
yanıtYanıtla
Aaa:

O sira beklemeler 90 li yillardi.simdi hersey kolaylikla.eger acilse yasliysa vs hemen aliniyor.Allah devletimizi daim eylesin.zira doksanlari yasamis biri olarak az eziyet cekmedik.bugunlere elhamdulillah.

yanıt8
yanıt1
Cem:

Yapılan hizmete kimse karşı değil yapılan anlaşmalara karşı hasta garantisi yolcu garantisi araç garantisi vb.bu garantileri toplarsak kactane hastane yapar pandemiden dolayı kaç araç geçti garantili yollardan bunlarında göreceksin

15
17
yanıtYanıtla
Rumuzi:

hasta garantisi yoookkk. Vallahta yok billahta yok. İşin içinden biri olarak söylüyorum. Kamu ihalelerinin genel prensibidir bir ihaleyi iptal etmek için en az ? bitirme şartı aranır. Ama burda olay daha farklı. 6428 sayılı kanun ve yönetmelik arama motoruna yaz anında gelecek karşına o bile bi çok konuda fikir sahibi yapar sizi.

yanıt4
yanıt3
Luf:

Hastaneye neredeyse pastane diyecekler, gitmeyi öyle sevmişler.

2
28
yanıtYanıtla
sivaslı:

sana hastaneyi övmesi batmışda öyle diken olmuş

yanıt12
yanıt2
Bir_Litre_İnsan:

Tıp fakültesinden aldığım bu diplomanın bana kazandırdığı statü, hak ve yetkileri kötüye kullanmayacağıma, hayatımı insanlık hizmetlerine adayacağıma, hastalarımı memnun edeceğime, diye başlayan hipokrat yemini Ruhen ve beynen yapmış bir insanın özel hastanede çalışacağını sanmıyorum. .

23
5
yanıtYanıtla
avşar:

hastaneye yol var mı. belediye yapmamıştı da.

17
9
yanıtYanıtla
Yolcu:

. . . ben de özel aracımla götürmek zorunda kaldım. . . demiş

yanıt0
yanıt2
fatma:

belediye yapmadı . hükümet yaptı zaten az bir mesafe olmayan yol sıkıntı yok gidebilirsiniz. fiziki olarak çok iyi düşünülmüş herşey . personel eksikliği var onlarda tamam olunca süper olacak.

yanıt14
yanıt4
Ayşe:

8 yıl önce 2 yaşındaki bebeğimi kocaelide özel bir hastaneye kbb doktoruna götürdüm. Geniz eti varmış.hemen yarin ameliyat etmemiz gerekiyor dedi.ben de çocuğum çok küçük olduğu için kabul etmedim sonra devlet hastanesine 2 ayrı doktora götürdüm.dr uyku apnesi yoksa bu yasta ameliyat yapmayız dedi.6 yaşına kadar sorun çıkmazsa bekleyelim dedi.özel deki doktoru dinleseydim küçücük bebeği ameliyat edecekti.

25
0
yanıtYanıtla
Lazoski:

Benimde burnum kanıyordu özel hastanede kocaeli hatta konak hastanesi annem yok acil ameliyat olmalı acil yapmalıyız burnunun içi yamuk nefes alamazsın diye diye korkuttu beni devlet hastanesinde birşey çıkmadı burun içi yamukluğunu sordum yok yamuk değil dedi doktor özelden yzak durun

yanıt9
yanıt0
Aaaa:

İlk bebegimi ozelde ikincisini mecburi devlette dunyaya getirmis biri olarak devlet hastanesi muhtesem otesi.ebeler doktorlar harika.paranizla rezillik.istemiyorsaniz gidin bir devlet hastanesine orda yapin dogumunuzu.ve ozel hastaneye vereceginiz parayi bebek mujdesi veren ebenize ve doktorunuza tatli alip personele ikram edin derim.sevgi mutluluk paylastikca cogalir.iyiki varsin devletim..

19
6
yanıtYanıtla
Zeynep alpaslan:

Aynen bende ikisini özelde üçüncüyü devlette sezeryanla getirdim devlet hastanesinden çok memnun kaldım

yanıt3
yanıt2
Ahsen:

Keşke herkes siyasi düsüncesini bir tarafa bırakıp yapılan hizmetlere göre oyunu verse çok çok daha iyi yerlere gelir ülkemiz. Siyasi fikri ne olursa olsun ülkemiz için taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun.

23
1
yanıtYanıtla
Vatansever:

Allahim Devletimize Zeval vermesin.Kimseyi ayirmadan ne olursa olsun nerede olursa olsun hizmet veriyor.Devlet hastanelerinin kapisindan donen ve dahi dondurulen bir vatandas gormedim.

21
3
yanıtYanıtla
BORAN:

ALLAH EMEĞİ GEÇEN HERKESTEN RAZI OLSUN.

23
1
yanıtYanıtla
Ölüm meleği:

Adamın karısı çok dayanıksız yaşamayı hak etmiyor.

1
21
yanıtYanıtla
Aslan karabulut:

Herkes şunu bilmeli eski hedefi olmayan Türkiye yok Hedefleri yüksek vatandaşına sahip çıkan çağdaş modern ve güçlü bir Türkiye var yeterki doğru kişinin yanında yer alalım Allah ın izniyle daha güzel şeyler yaşayacağız

11
9
yanıtYanıtla
Mehmet:

Teknoloji de sıkıntı yok iş sağlam doktor var mı.. Beni yanlış tedavi ettiler çoğu doktor profillerine baksan amerika da orda burda eğitim almışlar ama gelde bize zor. Sağlam doktor bulmak mesele

yanıt0
yanıt0
BİRSEN:

geçmiş olsun ama şehir hastanesinin reklamınıda iyi yapmışsın

13
7
yanıtYanıtla
xyz:

Neden Zoruna mı gitti.

yanıt6
yanıt12
CCC:

SANANE

yanıt0
yanıt1
Mehmet:

Rabbim devletimize milletimize zeval vermesin

18
2
yanıtYanıtla
Serhat:

Devlet bizim calişıyor biz de devlet ve millet için calişıyor Allah baskan yolu açık olsun

15
4
yanıtYanıtla
Orhan:

Umut Oğuz çok kibirli biri. Saygı sevgi sıfır

4
13
yanıtYanıtla
manuel:

koronali olsan nolur. ozel sigortan varsa seni almak zorunda sikayet et mahkemeye ver

15
2
yanıtYanıtla
Lazoski:

Eskidendi devlet hastanelerin berbatlığı şimdi 5 yıldızlı otel gibi

17
0
yanıtYanıtla
RAMKAV:

Aynen öyle. katılıyorum.

yanıt2
yanıt0
Aslan karabulut:

Herkes şunu bilmeli eski Türkiye yok

13
4
yanıtYanıtla
Musluk:

O kadın senle nasıl evlendi la çöp adam.

2
15
yanıtYanıtla
Dilan ecrin:

Bence parası için evlenir

yanıt1
yanıt3
Yeniceri:

Reklam kokan hareketler bunlar

6
9
yanıtYanıtla
songül:

2001 yılından 2016 yılına kadar çalıştığım şirketimin yaptırdığı özel sağlık sigortası (yapı kredi ve Allianz ) grup sigortasından bireysel sigortaya geçince ömür boyu yenilememizin verilmemesi ve akabinde Allianz genel müdürlüğe kadar gitmem bu süreçleri hiç unutmayacağım. 2016 yılından sonra özel sağlık sigortamı farklı firmadan devam ettirdim. Çocuklarımın ikisi de doğdukları gün Allianz özel sağlık sigortasından sigortalanmasına rağmen ömür boyu yenileme garantisi verilmedi. Allah düşürmesin

12
1
yanıtYanıtla
ADAM:

Geçen sene bir rahatsızlığım için özel hastaneye gittim. Doktor hastalık öykümü bile dinlemeden ''babanda varsa sende de vardır, ne kadar çabuk kabullenirsen o kadar iyi'' deyip yüklü bir miktar para alarak gönderdi beni. Bu sene hastalığım arttı ve devlet hastanesine gittim. Pandemi falan demeden o kadar güzel ilgilendiler ki. Çözüm oldu mu, hayır çünkü genetik hastalık. Ancak kendimi değerli hissettim, en azından moralim düzgün öleceğim

12
1
yanıtYanıtla
Kjjdırnrml:

Üzüldüm

yanıt2
yanıt0
Adım neydi benim:

geçmiş olsun ama oyunculuğunu beğenmiyorum. gerçi o rolleri de oynayacak birileri olmalı. ben yönetmen vs. olsam, setin yanına yaklaştırmam.

2
11
yanıtYanıtla
Dombra:

Ozellerde dönen dolapların haddi hesabı yok para uğruna şifa bulmaya gelen hastaları denek maymuna çevirenler.....

12
0
yanıtYanıtla
Ayfer:

Özel hastahanede 14 gün çalıştım birtakım şeylere şahit olunca cocuklarimi gönül rahatlığı ile şehir hastanesine götürüyorum.

yanıt4
yanıt1
Hatice arık:

Devletimizi seviyoruz

9
2
yanıtYanıtla
Egemen:

Demekki yeteri kadar ünlü değil

8
3
yanıtYanıtla
Mustafa:

Geçmiş olsun hastane yapmak tabiki önemli ama içine koyduğun sağlık personeli de önemli

4
7
yanıtYanıtla
DELİ:

kim ki bu

1
10
yanıtYanıtla
Hasret:

Özel hastanelere daha iyi hizmet almak için gidiyoruz ama nerede para için saçma sapan teşhisler ALLAH tan korkun be vicdansızlar safra kesemde taş varmış özele gittim taş Kanala düşmüş acil açmalıyım kanalı hemen yatış dedi hemen devlete gittim öyle bişey yok tamam taş var alınacak ama ne kanala düşmesi dedi devlette ameliyat oldum misler gibi ALLAH ım yokluklarını vermesin

10
1
yanıtYanıtla
Mehmet:

Onu bunu bilmemde ben çocuk için sağlık ocağına gittim geçmedi araştırmaya gittim yine rahatsız di hiç geçmedi özele gittim çocuk ertesi gün iyi oldu maşallah i var bilmiyorum çözemedim ve engelliyim ve sgk da var ama devlete gidersem emekli maaşımdan kesiliyor özele gidersem indirim oluyor anlamadım gitti

3
7
yanıtYanıtla
Kerem:

Anlamanı beklemiyoruz zaten., özel hastanedekiler doktor da araştıema hastanesindekiler değil mi? Masıl bi rahatsızlıkmış bu araştırma hastanesinde teşhis koymamışlar?

yanıt4
yanıt2
Aaaaaaa:

SAğlık bakanlığı o özel hastanelere bir güzel ceza kesmeli milletin parasıyla millete bakmamayı öğrenmeli ayrıca örtülü ödeneklerde durdurulmalı eksik fiş kesip fazla para alıyorlar

9
0
yanıtYanıtla
mehmet:

demekki neymiş, anlamadan dinlemeden sallamayacaksın. keser döner sap döner, gün gelir hesap döner.

6
2
yanıtYanıtla
Uğur:

Ben de geçenlerde ateşlendim, her zaman gittiğim özel hastaneye gittim beni aldılar. Hiç böyle muamele görmedim enteresan.

4
3
yanıtYanıtla
Elif:

Hastaneler nasıl hizmet veriyor bilemem virüs bu kadar vahimken okulların açılması iyi olmayacak. Hastaneler işte o zaman dolacak.

4
2
yanıtYanıtla
Fsh:

Demekki bazen para da geçmiyor fakirlerin gittiği hastaneye gitmiş

6
0
yanıtYanıtla
totali:

ben özel bir hastanede çalışıyorum tamda özel değil vakıf hastanesi yani yarısı devlet diye tanımlanıyor. Hastanenin 50 metre mesafesinde herhangi bir trafik kazası olsa dahi bu hastayı kendi ambulansımızla hastaneye getirmek yasaktır. mecburen 112 nin gelmesi beklenmektedir. ambulans gelip en yakın hastaneye getirmesi de yasaktır. devlet hastanesine gitmesi gerekmektedir. ancak hasta yada yakınları şu hastaneye götür beni dediğinde merkezle bağlantı kurar ve onay verirse bu işlem gerçekleşir

4
1
yanıtYanıtla
Somali:

Gercek hayata hosgeldiiin

4
1
yanıtYanıtla
Mİne:

Kader utansın diyelim Söyleyecek çok şey varda bazan susmakta çok şey ifade eder derler Tabiki anlayana çok geçmiş olsun kardeşim .

3
2
yanıtYanıtla
Yav he he:

Dramatik olacam diye saçma sapan sözler söyleme, adam akıllı tepki ver. Kaderi Allah belirler, kader utansın demekle saçmalamış olursun.

yanıt1
yanıt0
Aslan karabulut:

Herkes şunu bilmeli eski Türkiye yok

2
2
yanıtYanıtla
Çapsız:

Güzel ülkemizde ne ara bu kadar yalaka türedi de anlayamadık..

2
1
yanıtYanıtla
Serhat:

Ambulans bir hastaneyi hedef görerek çıkamıyor mu? demiş evet ambulans rastgele bir hastaneye gidemez.

3
0
yanıtYanıtla
Fuat:

Milleti yaşatki devlet yaşasın

0
1
yanıtYanıtla
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title