Haberler

350 Kişilik Temizlik Kadrosu İçin 3 Bin 506 Kişi Başvuru Yaptı

350 kişilik temizlik kadrosu için 3 bin 506 kişi başvuru yaptı İsimler kura ile belirlendi Burdur'da İŞKUR'a rekor başvuruBURDUR - Burdur İŞKUR Müdürlüğü aracılığıyla 2018-2019 eğitim-öğretim yılında okullarda temizlik işini yapacak işçilerin başvuruları geçen hafta İŞKUR müdürlüğünde alınmıştı.

350 kişilik temizlik kadrosu için 3 bin 506 kişi başvuru yaptı

İsimler kura ile belirlendi

Burdur'da İşkur'a rekor başvuru

BURDUR - Burdur İŞKUR Müdürlüğü aracılığıyla 2018-2019 eğitim-öğretim yılında okullarda temizlik işini yapacak işçilerin başvuruları geçen hafta İŞKUR müdürlüğünde alınmıştı. 350 kişilik iş için 3 bin 506 kişi başvuru yaptı.

Burdur Merkez 154 ve diğer ilçelerdeki okullarda temizlik işinde çalışacak 350 kişilik temizlik işçisi için, çok sayıda vatandaş müracaat etmişti. İŞKUR önünde uzun kuyruk oluşturan vatandaşların başvuruları ise tek tek alındı. İŞKUR Müdürü Ramazan Erdim daha önce yaptığı açıklamada, "İl müdürlüğümüze tahsis edilen 350 kişilik toplum yararına program çerçevesinde okullarda temizlik işlerini yapmak için başvurular alıyoruz. Cuma günü sona erecek olan başvuranların sonunda çalışacak isimler kura ile belirlenecek. Kurada çıkanlar 1 Ekim'den itibaren okullarda görevlendirilecek ve 2018-2019 öğretim yılı boyunca okullarda temizlik yapacaklar" dedi.

3 bin 506 kişi başvurdu

350 kişilik iş için 3 bin 506 kişi başvuru yaptı. İş için başvuruların çok olması sebebiyle kura çekimleri noter huzurunda spor salonunda yapıldı. Hüsnü Bayer Spor Salonu'nda yapılan kura çekimleri için adaylar salonu doldurdu. Başvuruda bulanan adayların isimleri Noter tarafından tek tek okunarak kuraya girdi. İŞKUR Müdürü Ramazan Erdim, Başvuruların çok olması sebebiyle kura çekildiğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burdur İŞKUR Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title