Haberler

35 Yaş Üstü Futbol Turnuvasının Şampiyonları Belli Oldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun ortaklaşa olarak düzenlediği 35 yaş üstü futbol turnuvası şampiyonları belli oldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun ortaklaşa olarak düzenlediği 35 yaş üstü futbol turnuvası şampiyonları belli oldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından ortaklaşa olarak düzenlenen 35 yaş üstü futbol turnuvası dün akşam oynan final karşılaşmalarla turnuvayla sonlandı. 11 Nisan Şehir Stadyumu 1 ve 2 Nolu sentetik çim sahada başlayan 35 yaş üstü futbol turnuvasının final karşılaşmasına Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı, Şanlıurfa Büyükşehri Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ekrem Ayaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Şube Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi genlik Spor Şube müdürü Mehmet Süzgün ile takım yöneticileri ve sporcular katıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından ortaklaşa olarak düzenlenen 35 yaş üstü futbol turnuvası (ligi) iki ay süren ve toplam 15 takım katıldığı turnuva oldu. 1. gurubun lideri Doğan Yıldız oldu. 2. gurubun lideri ise Akçakale Belediyespor oldu. 11 Nisan Şehir Stadyumu 1 ve 2 Nolu sahalarında düzenlenen final karşılaşmasından sonra düzenlenen törenle şampiyonların kupalarını ve ödüllerini katılan protokol heyeti tarafından verildi. Törende Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı, "Katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak böyle bir turnuvaya öncülük ettik. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile beraber sporun yaşının olmadığı ve her yaşta sporun olabileceğini her yaşın ayrı bir sporun ayrı bir güzelliğin olduğunu arkadaşlar ispat ettiler. Büyükşehir olarak yediden yetmişe sporun her aşamasına her branşına destek vermeye çalışıyoruz. Bunun yanında böyle bir etkinlikte de gerçekten geçmişi sporla geçmişi parlak başarıları olan amatörle profesyonel spor yapan kardeşlerimizin tekrar spordan kopmadığını ve bu aktivitelerin devam edeceğini göstergesi olarak bu turnuvayı düzenledik" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şanlıurfa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Prens William ve Kate nerede yaşıyor? Kate Middleton yeni eve taşınıyor! Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi ne zaman oynanacak? Derbi ne zaman, hangi gün? Kızılcık Şerbeti Görkem kimdir? Kızılcık Şerbeti Görkem karakteri gerçek hayatta kim? Özge Özacar kimdir? CANLI ALTIN FİYATLARI | Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title