Haberler

35 Milletvekili Aday Adayı Sıralamaya Girmek İçin Sandık Heyecanı Yaşadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili Adaylarının Sıralamasını Belirleyecek Ön Seçim Başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep Milletvekili adaylarının sıralamasını belirleyecek ön seçim başladı.

22 Temmuz'da yapılacak milletvekili seçimlerinde CHP'nin Gaziantep'teki milletvekilleri adaylarının sıralamasını belirleyecek ön seçim bugün sabah saatlerinde Bayraktar Lisesi'nde başladı. Okul bahçesi, 35 aday adayının fotoğrafları, pankartlarıyla adeta bir miting alanına döndü. Seçimde destekledikleri aday adaylarına oy isteyen partililer, ellerinde fotoğraf ve aday sıralamasını bildiren listelerle delegeleri etkilemeye çalıştı.

Polisin arama yaparak okul bahçesine aldığı partilileri kapıda karşılayan aday adayları, ön seçimde destek beklediklerini iletti. Ön seçime katılmak üzere delegelerle tek tek görüşen CHP Milletvekili Abdulkadir Ateş, yapılacak ön seçimle CHP'nin Gaziantep'te iyi bir takım kuracağına inandığını söyledi. Gaziantep'te CHP milletvekili adaylarının sıralamasını belirleyecek ön seçimde 2 binden fazla delege 35 aday adayına oy verdi. Delegeler, seçimde listelerde yer alan en az 5, en çok 9 adayı işaretleyecek.

Sabah 08:30'da başlayan oy verme işlemi akşam 17:00'ye kadar sürecek. Oy verme işlemi tamamlandıktan sonra sayıma geçilecek.

(ST-OM-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title