Haberler

32 Yerinden Bıçaklanarak Öldürülen Genç Kızın Katil Zanlısı Yakalandı

Van’ın İpekyolu ilçesinde geçen sene 32 yerinden bıçaklanarak öldürülen genç kızın katil zanlısı ve kendisine yardım ettiği ileri sürülen 3 kişi yakalandı.

Van'ın İpekyolu ilçesinde geçen sene 32 yerinden bıçaklanarak öldürülen genç kızın katil zanlısı ve kendisine yardım ettiği ileri sürülen 3 kişi yakalandı.

İpekyolu ilçesine bağlı Hacıbekir Mahallesi Hisar Sokak'ta 1 Mart 2017 tarihinde boş arazide vücudunun bazı yerlerinde 32 adet kesici-delici alet yarası olan G.A. (18) isimli genç kızın cesedinin bulunması üzerine polis ekipleri inceleme başlattı. Yürütülen soruşturma çerçevesinde daha önce genç kızı öldürmekle tehdit ettiği belirtilen erkek kardeşi S.A. tutuklandıktan 3 ay sonra serbest bırakıldı.

Van Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, faili meçhul olayın çözülmesi amacıyla çalışmalarına devam etti. Yapılan koordineli çalışmalar neticesinde öldürülen genç kızın erkek arkadaşı olduğu öğrenilen A.B. isimli şahıs ile birlikte 12 Ocak 2018 tarihinde Van ve İstanbul'da yapılan eş zamanlı operasyonda 3 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli şahıs, cinayetin unutulacağını düşünmüş

Gözaltına alınan A.B.'nin ilk ifadesinde, ölmüş annesine sinkaflı sözler söylemesi üzerine sinirlenerek üzerinde bulunan bıçak ile genç kızı bıçakladığını itiraf ettiği öğrenildi. Olaydan sonra bir pide fırınında çalışarak hayatına devam eden A.B., cinayetin unutulacağını düşündüğünü söyledi.

Gözaltına alınan A.B. ve kendisine yardım ettiği belirtilen H.Ş., K.Ş. ve H.U. isimli şüpheli şahıslar adliyeye sevk edildi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İpekyolu 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title