Haberler

300 Yataklı Fatsa Devlet Hastanesi Açılıyor

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Fatsa Devlet Hastanesinin 14 Mart Pazartesi günü açılarak hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Fatsa Devlet Hastanesinin 14 Mart Pazartesi günü açılarak hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Gündoğdu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 300 yataklı Fatsa Devlet Hastanesinin son teknolojiyle donatıldığını söyledi.

Ak Parti'nin 2002 yılından itibaren sağlıkta devrim niteliğinde çalışmalara imza attığını belirten Gündoğdu, "Ak Parti olarak sağlıkta yaptığımız atılımlar ile sağlık alanındaki açığın yüzde 90'ını kapattık. Buna rağmen artan nüfusumuza oranla hasta sayısı da artmaktadır. Bu hasta sayılarını göz önünde bulundurarak yatırımlarımıza devam ediyoruz" dedi.

Gündoğdu, AK Parti'nin sağlık açısından Türkiye'de devrimler yapan bir iktidar olduğunu ifade ederek, "2002 yılından önceki yılları hatırlarsak hastanelerde metrelerce kuyruklar oluşurdu. Hastane sayısı azdı ve şartları da çok kötüydü. Bizim yaptığımız en büyük yatırım bu yüzden en çok sağlık alanına oldu" diye konuştu.

Türkiye'nin sağlık alanında ciddi ilerleme kaydettiğini dile getiren Gündoğdu, şöyle konuştu:

"300 yataklı Ünye Devlet Hastanesi hizmete başlamıştı. Akabinde 300 yataklı Fatsa Devlet Hastanesini açmak bizler için büyük onur ve gururdur. Bu hastaneler Türkiye'nin önemli hastaneleri arasındaki yerini aldı. Ordu'nun sağlık alanındaki ihtiyacının çoğunu da karşılamış oldu. Fatsa Devlet Hastanesi sadece Fatsa'ya değil Korgan, Kumru, Aybastı, Kabataş, Çatalpınar ve Çamaş ilçelerine de hizmet verecek. Hastanemizin iç donanımı son teknolojiyle donatıldı. Hasta odaları tek ve çift kişilik olarak tasarlandı. Hastanemiz yarın itibarıyla açılacak ve bölge halkının hizmetine sunulacak."

Gündoğdu, Ordu'nun sağlık alanındaki eksikliklerini ortadan kaldırabilmek için çalışmalarının devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Metin Gündoğdu AK Parti Fatsa Ordu Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

dursun ali:

bölgemize ilimize ilçelerimize hayırlı uğurlu olsun allah hastanelere düşürmesin hastanelerimizinde eksikliginide göstermesin devletine bağlı vatandaş olan karadenizli insanalara hayırlı uğurlu olsun . . bu tip kalabalık açılış ve topluluklardan korkar oldum umarım bir terslik çıkmaz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title