Haberler

300 Milyon Dolarlık Maç, 2 Mayıs'ta Yapılacak

Güncelleme:

Dünyanın en iyi iki boksörü olarak gösterilen Floyd Mayweather Jr ile Pacquiao, 2 Mayıs'ta karşılaşacak. Maçın cirosu 300 milyon dolar civarında olacak.

Profesyonel kariyerinde hiç kimseye yenilmeyen ve şu anda dünya sporunun en çok kazanan ismi olan Floyd Mayweather Jr, yıllardır beklenen süper dövüşün müjdesini verdi. 37 yaşındaki Mayweather, yayınladığı "Pacquiao ile dövüşecek miyim, kesinlikle" mesajıyla tüm dikkatleri üzerine çekerken, 5 yıldır yapılması beklenen dövüş için Pacquiao'ya meydan okudu.

35 yaşındaki Filipinli efsane ise geçen ay Chris Algeiri'yi yendiği maçın ardından Mayweather'la dövüşme isteğini tekrar dile getirmişti.

CİRO 300 MİLYON DOLAR CİVARINDA OLACAK

2 Mayıs'ta karşı karşıya gelmesi beklenen iki ünlü boksörün bu kapışmasının bilet ve yayın haklarından ortaya çıkacak cironun 300 milyon dolar civarında olması bekleniyor.

İki boksörden özellikle Floyd Mayweather ülkemizde yakından tanınan bir isim. Kazandığı milyonlarca doları yatağının üstüne serip fotoğraf çektiren ve bunu Instagram'da yayınlayan Mayweather, pahalı otomobillerini ve sevgililerini dünyaya ilan etmekten büyük zevk alıyor. Mayweather, Galatasaraylı Melo'nun misafiri olarak geçtiğimiz Eylül ayında Türkiye'ye de gelmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Floyd Mayweather Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

ahmet ayanmobilWeb@haberler.com:

Jr ile Pacquiao bunu perte cikarir matweather cok simarik havali gosterisi seven biri bugune kadar hic kaybetmemis cunku en iyisi olan manny pacguiao ile karsilasmamis olmasi

11
2
yanıtYanıtla
boxing:

pacman şu züppeyi güzel bi benzet. . . .

4
1
yanıtYanıtla
turan:

nekadarda packmani tutsamda maalesef zor hemde cok zor

2
0
yanıtYanıtla
hamd1:

beyler bana geıtırn adamı ıkısınıde tek yumrukla pert ederım. . bır kere uluslararası karate sampıyonasını ızlemeye katıldım gonullu varmı dedıler bende el kaldırdım adam sıyah kusak herkes kolumdan tuttu gıtme dıye sonra tek yumruk vurdum adamın elmacık kemıgı 5 yerınden kırılmıs . adamı hastaneye kaldırdılar . gorgu tanıklarım var sahıtlerımde var

2
0
yanıtYanıtla
Şeyhmus:

Pacquiao daha güçlü bir isim gibi görünüyor yani dövüş sporlarını özellikle boks sporunu yakından takip eden bir isim olarak söyleyebilirim. . Ama bahisler büyük. Şikeye yatmazsa Pacquiao nun kazanacağını düşünüyorum. Ama çoğunluk ona oynayacağı için bahsçilerin paralarını cukkalamak amacıyla oyunu J. R. a bırakabilirler. Ortada yüzlerce milyon dolar var.

1
1
yanıtYanıtla
security managerMobil-ANDROID:

büyük karşılaşma olur ve tarijr geçer

2
0
yanıtYanıtla
idaremobilWeb@haberler.com:

Ya ne gerek var ikisi de bana birer tane caksin yeter oyle 300 milyona falan gerek yok eger o yumruklardan sonra yasarsam yumruk basina beser bin yeter :

0
0
yanıtYanıtla
senaristmobilWeb@haberler.com:

Ula kiro sen sabanin mazlumu getirin bana filmini.cok seyrettin galiba.box maci film deyil gercek.sonra yerleri pas pas edersin

0
0
yanıtYanıtla
Harun Mobil-IOS:

ParayA ihtiyacı olan kazansın..herkes ekmek için mücadele ediyor netekim.,,

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title