Haberler
BBC

30 Yıldır Kendine Yılan Zehri Enjekte Eden Steve Ludwin: Nezle Ve Gribe Yakalanmıyorum

İngiltere'de 30 yıldır kendine yılan zehri enjekte eden Steve Ludwin adlı bir kişi 14-15 yıldır nezle ve grip olmadığını söyledi.

İngiltere'de yılan zehrini ilaç olarak kullanan ve bunu 30 yıldır devam ettiren Steve Ludwin, son 15 yıldır nezle ve gribe yakalanmadığını iddia etti.

"KOLUMU KAYBETME TEHLİKESİ ATLATTIM"

Yılanlardan zehri sağaltmanın çok güç olduğuna dikkat çeken Ludwin, daha önce bir kaç kez zehirlendiğini hatta bir seferinde kolunu kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını söyledi.

BİLİM İNSANLARI KANINI İNCELİYOR

51 yaşındaki Ludwin'in kanındaki antikorlar ise Kopenhag'daki bilim insanları tarafından inceleniyor. Araştırmanın sonunda ucuz ve sağlıklı bir panzehir geliştirilmesi hedefleniyor.

BBC

Komik - İlginç Sağlık Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

Lapsekili:

Yalan haber çünkü yılan zehiri kanın kimyasını bozar.

1
4
yanıtYanıtla
Fako:

Ulan cahil, niye bilmeden konusuyorsun? Insan vucudunun bağışıklık kazanma özelliğinden haberin yok mu senin?

yanıt2
yanıt0
Ottoman1986:

Yılan yılana bişey yapmaz :)

1
3
yanıtYanıtla
HDP:

çok ilginç adam niye zehirlenmiyor

2
2
yanıtYanıtla
Fako:

Sürekli ayni zehri aldığı icin bağışıklık kazanıyor vücudu ve artik zehirlemiyor.

yanıt3
yanıt0
Adınızı Yazın:

kim bu dümbük dgggfg

2
1
yanıtYanıtla
bey:

sakin saglikli yeme. . . . yilan zehri al ve hamburger yemeye devam

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title