Haberler

30 Yıl Sonra Birlikteler

30 Yıl Önce Olmypia Konseri'nden Sonra Aralarında Aşk Dedikoduları Çıkan Ajda Pekkan ile Enrico Macias 11 Aralık'ta Lütfi Kırdar'da Yine Aynı Sahneyi Paylaşacak. Bir Dünya Starı Olan Enrico Macias, 1976 Yılında Paris'teki Ünlü Olmypia Salonundaki Konserinde Seyircilere Gencecik Bir Türk Şarkıcıyı Şu Sözlerle Tanıtıyordu: "Bu Hanım Büyük Bir Şarkıcı, Büyük Olduğu Kadar Güzel De! Türkiye'den Geli...

30 yıl önce Olmypia Konseri'nden sonra aralarında aşk dedikoduları çıkan Ajda Pekkan ile Enrico Macias 11 Aralık'ta Lütfi Kırdar'da yine aynı sahneyi paylaşacak. Bir dünya starı olan Enrico Macias, 1976 yılında Paris'teki ünlü Olmypia salonundaki konserinde seyircilere gencecik bir Türk şarkıcıyı şu sözlerle tanıtıyordu: "Bu hanım büyük bir şarkıcı, büyük olduğu kadar güzel de! Türkiye'den geliyor; adı Ajda Pekkan..." İkilinin öyküsü böyle başladı.

Otuz yıl sonra hâlâ zirvede olan Türk Pop'unun Süperstar'ı Ajda Pekkan ile Akdeniz müziğinin dünyadaki en iyi yorumcularından Enrico Macias, 11 Aralık geccesi yine aynı sahneyi paylaşacak. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nın 10. yılı için düzenlenecek konserde Macias, 'La Vie Populaire' adlı şarkısını Türkçe söyleyecek, Pekkan da ona Fransızca eşlik edecek. İkili 1999'da da depremzedeler için bir araya gelmişti.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title