Haberler

    Fenerbahçe'de 30 Yaş Üzeri Futbolcular İçin Tehlike Çanları Çalıyor

    Güncelleme:

    Fenerbahçe 30 yaş üzerindeki 11 futbolcusu ile yollarını ayırmayı planlıyor. Mehmet Topal'ın kaderi, Cocu'nun raporu sonrası belli olacak.

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç daha önce yaptığı açıklamada 30 yaş ve üzerinde 11 futbolcularının olduğunu, bunun uygun olmadığını belirtmiş ve ilk olarak Fernandao 3 milyon dolara satılmıştı.

    Volkan ve Valbuena dışında tüm 30 yaş üzeri futbolcularla yolların ayrılabileceği belirtiliyor. Neustadter için de Rusya'dan gelen tekliflere bakıldığı, Kameni'ye kulüp arandığı öne sürüldü.

    TOPAL İÇİN KARARI COCU VERECEK

    Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmesi olan Mehmet Topal'ın satış listesine konulup konulmayacağı Phillip Cocu'nun vereceği raporun ardından belli olacak. Mehmet Topal kalsa bile orta sahada Josef de Souza ile aynı anda forma giymesi oldukça zor görünüyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mehmet Topal Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (13)

    ŞAPKACI:

    NE YAPARSAN YAP. GALATASARAY İMPARATORLUĞUNUN ALTINDA EZİLMEYE MAHKUMSUN. TÜRKİYEDE GALATASARAY GERÇEĞİ VARKEN SİZ VE SİZİN GİBİLERDEN ANCAK BOŞLUK DOLDURAN FİGURANLAR ÇIKACAKTIR.

    6
    25
    yanıtYanıtla
    NURİ:

    EZİK SENDE , FENER SİZİ EVİNDE DE YENDİ SİZ YENDİNİZ Mİ KAÇ YIL OLDU

    yanıt9
    yanıt4
    murat çakmak:

    fatih terim elini ayağını çekince 4. lük ve 5. likl lere talim edeceksiniz. . merak etme. . .

    yanıt2
    yanıt0
    ŞTTTTTTTTT:

    NE KADAR DEĞİŞİKSİN ŞAPKACIIIIIIIIIIII

    yanıt2
    yanıt0
    sakarya lı:

    Topal ı futbolcu diye takımda tutan Teknik direktör değildir.

    12
    5
    yanıtYanıtla
    sercan:

    herkes rütbesini bilsin o kadar

    2
    5
    yanıtYanıtla
    METİN:

    TOPAL KALSIN.

    3
    0
    yanıtYanıtla
    2020:

    ronaldoyla bizim kileri karıştırma

    1
    0
    yanıtYanıtla
    teolog33:

    Bazı futbolcular ruhuyla oynar, bazı futbolcular para için oynar, bu durum her daim böyledir. Bunu taraftar bilir, ancak belli etmez, ne zaman futbulcu para için oynadığını ortaya koyar, işte o zaman öldürücü darbeyi vurur, klüpten dışlar. Onun için para her zaman tek belirleyici değildir. Futbolcuların bunu iyi düşünmesi gerekir. Ancak bu devirde itibarını düşünen futbolcu bulmak zordur. Asıl belirleyici olan, futbolcunun, gittikten sonra da bağlılığını ortaya koymasıdır.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    hAya yahu:

    bu üç buyuk sözde kulüp bide mililerde cok buyukmis aman ya ne buyuklermis topu bir takim etmez ozel maçlarda. bir iki galip geldiler mi sanki dun ya şampiyonu oldular

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title