Haberler

İstanbul Yeni Havalimanı'nda Çalışacak Güvenlik Personeli Başvurusu İçin 30 Eylül Son Gün!

Güncelleme:

İstanbul Yeni Havalimanı'nın güvenliğinden sorumlu olacak, 3 bin 500 kişilik personeli alımında son kalan 100 kişilik başvuru için 30 Eylül son gün.

İGA Güvenlik, Mecidiyeköy'den sonra Avcılar'da da irtibat ofisi açarak yoğun talebi karşılamak için çalışmalarını hızlandırdı. İGA'da çalışacak 3 bin 500 kişilik güvenlik ekibi için alınacak son 1000 kişiye yönelik, 30 Eylül'e kadar başvuru yapabileceği öğrenildi.

DÜNYANIN EN BÜYÜK HAVALİMANI İÇİN GÜVENLİK TİMLERİ ALINIYOR

Dünyanın sıfırdan yapılan tek çatı altındaki en büyük havalimanı olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın güvenliğini sağlayacak istihdam timi için mülakatlar ve eğitimler tüm hızıyla devam ediyor. İGA Güvenlik Hizmetleri, yoğun talepleri karşılayabilmek ve Türkiye'deki en büyük havalimanı güvenlik timini kurmak üzere Mecidiyeköy ofisinden sonra İstanbul'un Avcılar ilçesinde de irtibat ofisi açtı.

30 EYLÜL'E KADAR BAŞVURU YAPILABİLECEK

İGA Güvenlik Hizmetleri çatısı altında güvenlik görevlisi olabilmek için aranan özelliklerin başında; 5188 sayılı yasaya göre özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak ve vardiyalı çalışabilmek geliyor. Bu şartların yanı sıra askerlik hizmetini tamamlamış veya tecilli, diksiyonu düzgün ve sözlü iletişim kabiliyeti yüksek kadın ve erkek adaylar, kariyer platformları ve İGA irtibat ofislerinden iş başvurularını 30 Eylül tarihine kadar yapabilecekler.

"ATATÜRK HAVALİMANI'NDA TECRÜBE KAZANIYORLAR"

Başvuruları uygun görülen adaylar, ilk aşamada sözlü mülakata çağırılıyor. Mülakatı geçen adaylar, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Eğitim Merkezi'nde, Sivil Havacılık Güvenliği konusunda uluslararası standartlarda, kapsamlı bir temel eğitim alıyor.

Tüm süreçleri başarıyla geçen adaylar, İstanbul Yeni Havalimanı'nın 29 Ekim 2018 tarihindeki açılışına kadar işbaşı eğitimlerini tamamlamak ve havalimanı güvenliğinde tecrübe kazanmak üzere Atatürk Havalimanı'nda işe başlıyor. İşe alınan kadın ve erkek güvenlik görevlileri için isteğe bağlı olarak ücretsiz ve maksimum 4 kişilik lojmanlar ile sosyal alan tahsis edilebiliyor. 3 bin 500 kişiden oluşacak İGA güvenlik timinin Atatürk Havalimanı'nda çalışanların yaklaşık 2 katı, Esenboğa'da çalışan güvenlik ekibinin ise 6 katı büyüklükte olacağı öngörülüyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Türkiye Eylül Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title