Haberler

30 Ekim İzmir depremi nerelerde hissedildi? İstanbul, Ankara, Bursa, Çanakkale depremi hissetti mi? İzmir depreminde can kaybı var mı?

Güncelleme:

İzmir'de meydana gelen ve şiddeti oldukça yüksek olan deprem nerelerde hissedildi? İstanbul, Ankara, Bursa, Çanakkale depremi hissetti mi? İzmir depreminde can kaybı var mı? İzmir depremi kaç şiddetinde oldu?

İZMİR DEPREMİ NERELERDE HİSSEDİLDİ?

Sosyal medyada pek çok şehirden paylaşılan görüntüler arasında en yıkıcı görüntüler İzmir'den gelmeye devam ediyor. Depremin hissedildiği şehirler ise şu şekilde:

Kırklareli

Tekirdağ

Balıkesir

İstanbul

Bursa

Çanakkale

Ege Denizi'nde meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki deprem, Trakya'da da hissedildi. Bölgede Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'na (AFAD) deprem nedeniyle meydana gelen bir olumsuzluğun olmadığı bildirildi.

Depremi hisseden vatandaşlar kısa süreli panik yaşayarak, sokağa çıktı.

AFAD Edirne Müdürü Kemal Şen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ege Denizi'nde meydana gelen depremin Edirne'de de hissedildiğini belirtti.

Şen, deprem dolayısıyla herhangi bir hasar ve zayiat durumunun söz konusu olmadığını ifade etti.

Kırklareli

Deprem, Kırklareli'nde de hissedildi.

Kırklareli Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürü (AFAD) Muhsin Özer, Ege Denizi'nde 6,2 büyüklüğünde depremin Kırklareli'nde çok hafif hissedildiğini bildirdi.

Özer, Kırklareli'nde yüksek katlı binalarda oturanların depremi hissettiklerini söyledi.

Depremle ilgili kentte herhangi gibi bir aksaklığın yaşanmadığını ifade eden Özer, korkulacak bir durumun olmadığını kaydetti.

Tekirdağ

Depremin hissedildiği Tekirdağ'da da deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı bildirildi.

Tekirdağ AFAD Müdürü Recep Erol da Ege Denizi'nde 6,2 büyüklüğünde depremin Tekirdağ'da hafif hissedildiğini söyledi.

Erol, Tekirdağ'da vatandaşlardan gelen ihbarlarda hiç bir olumsuz durumun olmadığını bildirdi.

Balıkesir

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Gazi Celal Mahallesi Çayiçi Caddesi'nde bulunan bir metruk binanın duvarı, sarsıntı nedeniyle yıkıldı.

Yıkılan duvarın parçaları, o sırada önünden geçen bir cipin üzerine düştü. Araçta hasar oluşurken, sürücüsü büyük panik yaşadı.

Öte yandan deprem nedeniyle yaşanan panik, Gazi Caddesi'nde faaliyet gösteren bir internet kafenin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Deprem olduğu esnada kafedeki çocuklar ve gençlerin kaçışması saniye saniye kaydedildi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

İstanbul Ankara İzmir Gündem Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (3)

Nur:

Geçmiş olsun izmir

0
0
yanıtYanıtla
Nir:

Geçmiş olsun izmir

0
0
yanıtYanıtla
Gshdhdj:

Çok korkuyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title