Haberler

30 Dakika Dayandılar

Gökmen Yıldıran Turnuvası'nda Sakaryaspor ile Altay Arasında Oynanan Karşılaşma 30. Dakikada Çıkan Olaylar Nedeniyle İptal Edildi.

Gökmen Yıldıran Turnuvası’nda Sakaryaspor ile Altay arasında oynanan karşılaşma 30. dakikada çıkan olaylar nedeniyle iptal edildi.

Karşılaşmanın 22. dakikasında Altaylı Murat Bölükbaş ile Sakaryaspor’dan Yaşar Kabakçı arasında topa sert müdahale yüzünden tartışma çıktı. Hakem iki oyuncuya da sarı kart gösterdi ve tartışma alevlendi. Hakemin isteğiyle iki oyuncu da hocaları tarafından oyundan çıkarken, Murat’ın hareketleri üzerine Sakaryasporlu taraftarlar sahaya indi. Yaşananlar üzerine de hakem Feridun Aktuğ Çıkrıkçı maçı iptal etti. Sakaryaspor Asbaşkanı Orhan Ekici, maçın tatil edilmesini gerektirecek çapta bir olay yaşanmadığını belirterek, "Sezonun ilk maçını Kocaelispor ile oynayacağız. Hakem de Kocaeli bölgesinden. Bizi yıpratmak için böyle bir davranış içindeler" diye sitem etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title